Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA ONLINE 3 - Dwa pytania

__Szejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałem się dowiedzieć:

1. Czy kiedykolwiek graliście w FIFA ONLINE 3 i jaka jest wasza opinia o tej grze.

2. Czy ta gra jest darmowa ( nie licząc mikropłatności ).

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Opublikowano

Siemka, chciałem się dowiedzieć:

1. Czy kiedykolwiek graliście w FIFA ONLINE 3 i jaka jest wasza opinia o tej grze.

2. Czy ta gra jest darmowa ( nie licząc mikropłatności ).

1. Tak grałem. Gra jest specyficzna, można trafić w paczce np. Hazarda, który będzie miał ocenę ogólną 80. Ogólnie gra nie jest jakaś mega, ale jest okej.

2. Gra jest zupełnie darmowa (nie licząc mikropłatności).

graphic.png

Opublikowano

1. Tak grałem. Gra jest specyficzna, można trafić w paczce np. Hazarda, który będzie miał ocenę ogólną 80. Ogólnie gra nie jest jakaś mega, ale jest okej.

2. Gra jest zupełnie darmowa (nie licząc mikropłatności).

Ale to jak będzie miał OVR 80 to można go jakoś podboostować? Widziałem na YT, że tak gracze ich ~ coś jakby expili. I najważniejsze: Czy to jest takie coś jak Ultimate Team?

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Opublikowano

1. Grałem, gra online z innymi graczami oznaczała u mnie ogromne lagi ze względu na odległy serwer, słyszałem o tym samym problemie u znajomych. Sama rozgrywka jest bardzo ciekawa, posiadamy skład, w którym możemy expić piłkarzy, tak, by zwiększyć ich umiejętności. Taki tryb gry jest w mojej opinii nawet lepszy, niż Ultimate Team. Pomijając problemy z połączeniem, mogę polecić ten tytuł.

2. Tak, ta gra jest darmowa, nie licząc mikropłatności.

Opublikowano

Poza tym oprócz piłkarzy z wysokim overallem obecnego sezonu, można też trafić karty z lat wcześniejszych, np. Davida Silvę z 2006 roku, gdzie ma 68 jeszcze umiejętności. Wzbogaca to tylko rozgrywkę.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Poza tym oprócz piłkarzy z wysokim overallem obecnego sezonu, można też trafić karty z lat wcześniejszych, np. Davida Silvę z 2006 roku, gdzie ma 68 jeszcze umiejętności. Wzbogaca to tylko rozgrywkę.

Czyli na serwerze jest kart do za!@#$nia i jeszcze trochę... . Ale gra ogólnie opiera się na tym, że jest coś takiego jak sam Ultimate Team? Są tam jakieś TOTSy? MOTM? Oraz czy tak jak na FUT kupuje się tam stadiony, stroje, herby?

"Jebać" - Popek

Opublikowano

Czyli na serwerze jest kart do za!@#$nia i jeszcze trochę... . Ale gra ogólnie opiera się na tym, że jest coś takiego jak sam Ultimate Team? Są tam jakieś TOTSy? MOTM? Oraz czy tak jak na FUT kupuje się tam stadiony, stroje, herby?

Szczerze to nie grałem jeszcze.

Z tego co widziałem to kart jest cała masa, ale nie mają chyba kolorów, np. do zawodników z TOTS z danego roku są specjalne paczki. Tam taka paczka nazywa się przykładowo 100 najlepszych zawodników roku 2007 itp.

Rozgrywa się mecze online lub z komputerem. Na początku wybiera się z klub z losowymi piłkarzami, a potem go ulepsza dzięki paczkom i samemu wzrostowi umiejętności zawodników.

Co do kart klubowych to nie wiem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Szczerze to nie grałem jeszcze.

Z tego co widziałem to kart jest cała masa, ale nie mają chyba kolorów, np. do zawodników z TOTS z danego roku są specjalne paczki. Tam taka paczka nazywa się przykładowo 100 najlepszych zawodników roku 2007 itp.

Rozgrywa się mecze online lub z komputerem. Na początku wybiera się z klub z losowymi piłkarzami, a potem go ulepsza dzięki paczkom i samemu wzrostowi umiejętności zawodników.

Co do kart klubowych to nie wiem.

Dobra tam to pobieram. 4,5 GB mnie nie zbawi, a gra wydaje się ciekawa.

"Jebać" - Popek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...