Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - dostaję mało pd

KapitanSwir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wersji 1.04 bylo wszystko okej ale po patchu do 1.07 wystapil u mnie problem z punktami doswiadczenia. Czyli np. Jak na poprzedniej wersji dostawalem np. Po 100 lub no. 400 pd za zadanie poboczne, to tak teraz dostaje 1 lub 4 punkty. W czym moze tkwic problem?

Z gory dzieki za pomoc

1312975650-U377295.png

Sygna by

Pafio

Zbieram Plusy +

Opublikowano

Problem tkwi w patchu. Wprowadził masę błędów. Czekaj na nowego patcha, albo reinstall i wgrywasz wersję przedpremierową, wtedy było mniej błędów. 

Opublikowano

A czy te misje czasem nie są na niski poziom. W dzienniku zadań sprawdź czy informacja o wymaganym poziomie jest koloru szarego jeżeli tak to tu masz rozwiązanie.

Opublikowano

A czy te misje czasem nie są na niski poziom. W dzienniku zadań sprawdź czy informacja o wymaganym poziomie jest koloru szarego jeżeli tak to tu masz rozwiązanie.

Najniższa możliwa nagroda to 25 pd. Nie dam sobie co prawda głowy uciąć, ale nigdy nie dostałem 1-4 pd, a mam 35 poziom. 

Krótko mówiąc jestem pewien że to wina patcha.

Edit

Jednak najniższa możliwa nagroda to 5 pd, bo za walkę z czymkolwiek też jest doświadczenie. Za questy nigdy nie dostałem mniej niż 25-20 pd.

Opublikowano

A ja dostałem a mam 34 poziom. Można dostać 4pd i to nawet było w patch'u 1.06 więc nie musisz kolejny raz obwiniać najnowszej łatki. Dobrze, że nie dajesz sobie ręki uciąć bo byś tej ręki już nie miał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli quest jest na niższy poziom niż Ty aktualnie posiadasz, to punkty doświadczenia są zmniejszone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...