Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iBUYPOWER.

KermiL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Wie ktoś czym się zajmuje teraz iBUYPOWER? Kiedyś był to team, który lubiłem, ale niestety rozszedł się. Na początku wakacji widziałem, że oni coś zorganizowali, ale nie wiem dokładnie co. Wie ktoś co oni teraz robią/czym się dokładnie zajmują?

Z góry dziękuję za odpowiedzi =)

Opublikowano

Zawodnicy którzy byli w teamie iBP dostali blokade na turnieje za ustawianie meczy, a na poczatku wakacji był turniej IBP summer

<3

Koza Gold

Opublikowano

Rozeszli się >_< nie no super info :v 

Co do teamu każdy robi teraz co uważa. Wiem, że Josh Nissan streamuje na twitchu. A ta mniejszość teamu wuja robi :v 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Steel streamuje.

swag jest aktualnie w C9 jako 'Streamer' ale co wie co z nim zrobią, czy będzie coachem czy po banie będzie zarezerwowany do C9.

Skadoodle gra w C9.

Dazed i AZK nie wiem. 

Po tym jak Keyd rozeszło się z organizacją to myślałem że właśnie IBP weźmie brazylijczyków no ale niestety nie. :( 

he?

Opublikowano

Nie mogą grac, bany za sprzedawanie meczy, poza skadoodlem, on gra w c9. Swag był tam trenerem, teraz pomaga im, oficjalnie trenerem na turniejach valve nie moze być - za sprzedawanie meczy. Reszta odeszła w cien, czasami streamują, ale nie grają na tym miedzynarodowym poziomie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...