Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus w TF2?

NivormPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy mi sie to nie zdarzyło.

Gdy wszedłem na serwer (jakiśtam polski surf) to od razu wyrzucilo mi gre do pulpitu, a w okienku steam bylo wspomniane cos o skryptach javy. Po powrocie do gry to w okienku z wiadomosciami tygodnia ukazala mi sie strona ad fly, pozniej zas za kazdym razem gdy ginąłem, gre znowu minimalizowalo, ale tym razem w okienku bylo wspomniane cos o jakims video. Uznalem to po prostu za reklame, ale wciaz sie zastanawiam, czy nie jest to wirus s tf2? Czy ktos z Was mial podobny przypadek?

ŁutututummL5fkp.jpg?1 Tssssss       

Opublikowano

­Niektóre serwery jako opis mogą ustawić sobie stronę, na której będą zarabiać. Wydaje mi się, że wraz z wchodzeniem na nieoficjalny serwer można pobrać wirusa, ponieważ do zagrania będą potrzebne nam różne pliki przygotowane przez twórców serwera.

Opublikowano

Zgłoś serwer do Valve, a następnym razem pamiętaj, żeby wchodzić tylko na takie, które mają ochronę VAC (są chyba sprawdzane).

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Niestety, nie zapisal sie w historii.

ALE wchdzilem rowniez na inny serwer surf gdzie pojawialo sie to samo dokladniej [GR] TF2 surf by Greek-Uni.gr

Zobaczylem duzo graczy (24/32), ochrona VAC. Nie wydaje sie podejrzany, a jednak byly tam te reklamy.

I jeszcze jedno, na tym polskim serwerze spytalem sie, czy inni tez maja te reklamy i z tego co widzialem to tak, inni tez mieli.

Edit:

Wylaczylem w opcjach zaawansowanych wylaczenie wiadomosci dnia w HTML, co powinno pomoc. Doczytalem gdzies w sieci.

ŁutututummL5fkp.jpg?1 Tssssss       

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...