Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Hotfix L# 5.14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MFEThtl.pngMFEThtl.pngMVww0aq.pngMFEThtl.pngMFEThtl.png

1> good first thing to do is lower my executable "League of Legends.exe"

2> Open League of Legends with the new update.

3> connect to your account.

4> go to "League of Legends \ RADS \ solutions \ lol_game_client_sln \ releases \ 0.0.1.98 \ deploy" and paste the file you downloaded.

5> create a new folder for L # totally clean without script.

6> open "EloBuddy_FromBehind" not start monitoring.

7> open "loader" > L#

8> in "EloBuddy_FromBehind" activate monitoring.

9> connect to your account nulled in L #

10> close "EloBuddy_FromBehind"

11> go to the client League of Legends.

12> create a custom game for testing.

13> if it gives some error creating the custom game or RANKED only accept and run the "League of Legends.exe" that is in the "League of Legends \ RADS \ solutions \ lol_game_client_sln \ releases \ 0.0.1.98 \ deploy "and give reconnect.

14> should work. now enjoy.
Parch

http://www.mediafire.com/download/xyivr3fc2kgbyz3/League+of+Legends.rar

Scan: https://www.virustotal.com/pl/url/c6535447e4cefc4ee975d76de581e8b194e93b6827a2f4ffb5c574276f086294/analysis/1438265160/

L# Nulled 5.14HF

http://www.mediafire.com/download/22b2gxchb62xghw/LeagueSharp_514+HF_NulledIO.zip

https://www.virustotal.com/pl/url/46a7a129dbe40e16ace3191a3071f8ad48cfe9e92474ceb0101118e65eee873a/analysis/1438417989/

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Oczywiście, że zwiększona szansa na bana.

Hotfix działa, ale nie polecam go używać na mainach, bo konto (prędzej czy później) będzie za to zbanowane.

Lepiej poczekać na update od lostita lub bezpośrednio kupić suba.

Opublikowano

Mi wszystko działa ale zrobiłem to w o wiele prościej podmieniłem tylko ten plik i odpaliłem LSVIP.exe ten stary co wcześniej działał

Opublikowano

Zwiększa szansę na bana po takim wykonaniu fixa? Czy na tej samej zasadzie fixuje? Bo tu widzę, że podmieniasz dopiero po włączeniu klienta.

Nie no co ty ? Tylko jakieś 85% szansy na bana :D

Opublikowano

Nie no co ty ? Tylko jakieś 85% szansy na bana :D

Jak już szanse na bana liczy się 50 na 50 - albo ban na konto jest albo go nie ma.

Opublikowano

Ale masz sposób obliczania prawdopodobieństwa o k***a :D. Idąc dalej tym tokiem myślenia szansa ma trafienie ,,6,, w totka wwynosi 50% albo trafie albo nie :D

Opublikowano

Ale masz sposób obliczania prawdopodobieństwa o k***a :D. Idąc dalej tym tokiem myślenia szansa ma trafienie ,,6,, w totka wwynosi 50% albo trafie albo nie :D

Brawo, a tak realnie nie jest?

Opublikowano

Nie, nie jest można to nawet obliczyć dzieląc liczbę banów przez ilość użytkowników sharpa(co już jest niemożliwe, chyba że masz dostęp do bazy riotu czy gdzie tam mają info o banach), a potem porównać z banami za fixa. Tak btw szansa na trafienie 6 w lotto wynosi 1/13983816

Opublikowano

#update dodany film, dodanie sharpa.

Zwiększa szansę na bana po takim wykonaniu fixa? Czy na tej samej zasadzie fixuje? Bo tu widzę, że podmieniasz dopiero po włączeniu klienta.

Szansa na bana oczywiście jest większa ale już kilka dni nie było update także chyba będziemy musieli czekać do patcha 5.15 albo na wejście elo buddy 

Piehdolenie o Szopenie, grałem na takich hotfixach nie raz jak jeszcze L# był darmowy i nie wychodziły ekspresowo update i mój main na EUNE niezbanowany :)

No to masz farta ziomek, ja dostałem kiedyś bana na platynke p5 troche lipka bo dużo skinów było :D

W tym może być trochę prawdy ;p

Zapytałem na nulledzie kiędy będzie update napisali mi że (prawdopodobnie) dopiero w patchu 5.15 :/

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Coś tam lostit wczoraj pisał na shoutboxie, że było koło 6 update core i będzie patrzeć co tam w środku siedzi (w skrócie prawdopodobnie updatnie bez hf)

Opublikowano

Za pierwszym razem mi działało wyśmienicie, jednak jak teraz próbuję włączyć grę niestandardową drugi raz wyświetla mi się błąd league of legends "auth failed". Dodam że mam wszystkie wymagania na nulledzie spełnione.

Opublikowano

Za pierwszym razem mi działało wyśmienicie, jednak jak teraz próbuję włączyć grę niestandardową drugi raz wyświetla mi się błąd league of legends "auth failed". Dodam że mam wszystkie wymagania na nulledzie spełnione.

Usuń config.xml i spróbuj raz jeszcze

Opublikowano

Nie polecam używać dziś/jutro ponieważ w ciągu nastepnych 2 dni będzie update cracka B)

Potwierdzam, mieli się za to wziąć na weekendzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...