Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trening Aima online

TreningAima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Nie za bardzo wiedziałem gdzie ten post napisać, więc zdecydowałem, że tu :D

Pomyślałem sobie, że podczas wakacji zrobię stronę do treningu aima dla graczy cs, battlefield i innych fpsów. Zasiadłem do komputera i w około dwa tygodnie powstał TreningAima.pl (nie wiem czy administracja nie zbanuje za link :ninja:). Na stronce macie do wyboru trzy tryby: zbalansowany, precyzja i szybkość. Trening trwa dwie minuty wg mnie jest to wystarczająco żeby przygotować się przed jakimś meczykiem w cs B)  Byłbym rad jak byście zostawili jakiś feedback pod tym postem co mógłbym poprawić i zaprosili znajomych na stronkę. Z góry dziękuje ;)

Opublikowano

Chore xD na szybkość 346 wynik :v 200 trafień :P Potem już nie nadążałem :P Tylko, że potem spróbuję jeszcze raz bo teraz jestem na laptopie gdzie myszka jest taka dołączona do lapka :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

IMO 2 minuty za długo. Po 50 sekundach już mnie oczy zaczęły męczyć (po 60 wyłączyłem niestety) bo nienawidzę patrzeć się w jeden punkt i ruszać myszką dość szybko (precyzyjnie). 

Mógłbyś zrobić możliwość wybrania czasu albo 2 setupy 120 i 60 sekund.

Fajna inicjatywa. 

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...