Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naklejki z ESL Cologne 2015

Dawidiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar kupić kilkanaście kapsuł z naklejkami z ESL Cologne 2015 i otworzyć je. Wiem, że naklejki z ESL Katowice 2014 po pewnym czasie kosztowały ponad 100 euro (hologramy). Czy jest szansa, aby naklejki z tego eventu kosztowały też tak dużo?

Opublikowano

Jak trafisz coś rzadkiego to tak <3 Zależy też od szczęścia. Jak masz czas i chcesz poczekać z kilka miesięcy to zarobisz.

Opublikowano

Raczej nie beda tak drogie jak te z katowic, dlaczego? Bo teraz kazdy pomysli dokladnie tak jak ty "kupie w pizdu naklejek, sprzedam za rok po 100€", na pewno zarobisz, ale to jest tak jak ze skrzyniami, musisz czekac na wzrost cen  :)

Opublikowano

Napewno szansa jest większa, że te hologramy będą kosztowały więcej, bo są ładniejsze. Polecam nie otwierać kapsuł tylko kupić parenaście naklejek z hologramem i poczekać rok, aż będą drogie. Z czego co widzę to niektóre już chodzą po 2 euro. =)

Opublikowano

Raczej nie beda tak drogie jak te z katowic, dlaczego? Bo teraz kazdy pomysli dokladnie tak jak ty "kupie w pizdu naklejek, sprzedam za rok po 100€", na pewno zarobisz, ale to jest tak jak ze skrzyniami, musisz czekac na wzrost cen  :)

Wiem, że każdy tak pomyślał, ale nie każdemu chce się czekać.

Napewno szansa jest większa, że te hologramy będą kosztowały więcej, bo są ładniejsze. Polecam nie otwierać kapsuł tylko kupić parenaście naklejek z hologramem i poczekać rok, aż będą drogie. Z czego co widzę to niektóre już chodzą po 2 euro. =)

Za ile mógłbym kupić taki hologram na samym początku?

Opublikowano

Tylko że naklejki z Katowic 2015 też nieźle już chodzą (tym bardziej FOIL i zwykłe). W ostatni dzień eventu było można je kupić za 0.32€ chyba, a teraz Fnatic już chodzą po 1 - 1.5€ (więc przy dużej ilości naklejek jest duży zarobek). Najdroższe zapewne będą Holo / Foil Titanów, Fnatic, Mouz i Kinguin. O ile oczywiście nie będą tak gówniano wyglądały jak te z Cologne 2014. Sam mam przyszykowane 130€ na naklejki ;) 

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...