Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić z Glimami

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was co robić z Glimami chodzi mi o coś konkretnego mam teko 20k i przeszkadza mi to bardziej w eq niż pomaga idę łowić ryby raczej stawiam fish bota nabija mi kolejne 10k .. kupiłem wszystko co znalazłem co daje mi Mystery point może jest coś o czym nie wiem oświeci mnie ktoś ?

Aha jeszcze 1 czy da się tu jakoś Handlować po za dropieniem itemów bo kupilem sopie mounta za 4k glimow i tak na zaufanie raj dla Tiefow

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Dzięki glimom możesz handlować z npctami oraz craftować (w tym club card). Więcej możliwości nie znalazłem

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

Jeszcze zmieniasz Radiant Aure w Enchanted Forge'u dla itemów tieru Radiant.. Najłatwiej to szukać Treasure Isles Trader z skrzynkami po 300 glimów, otwierać i sprzedawać z niego Ally'ów za Flux, Common Ally z tych skrzynek sellniesz za 100-1000 flux na spokojnie.

Opublikowano

u pratow kupujesz mounty losowe po 300 

cristiano_ronaldo___real_madrid___signat

Opublikowano

Zawsze mozesz wymienic z ludzmi sie za glimy za fluxy jakos 3 glimsy za 1 fluxa

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...