Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]KONTO W LEAGUE OF LEGENDS SMURF

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto w League of Legends
Metoda kontaktu: PW/temat
Opis rzeczy:  Chce kupić konto w League of Legends. Dywizja możliwie najniższa (albo unranked, choć wtedy nie będzie zabawy w bronzie), wymagania to: minimum 3 strony na runy (AD(atack damage), AD&AS(atack damage&atack speed (Esencje pod AS)), AP(atack power).

Poza tym dużo postaci, najbardziej zależy mi na: Tristana, Vi, Xin, WW, Ahri, Yorick, Master, Sivir, Caitlyn, Heimerdinger, Sion, Shivana. Jeżeli czegoś nie ma to trudno i tak gram wszystkim ostatnio co popadnie (przed platyną to i tak nie poziom).
Oczekiwana/oferowana cena: do 50zł (płatność przez allegro)
Zdjęcia/inne informacje:Oferty proszę pisać w postach niżej, screeny lub lista postaci, screen ikon. Nie zależy mi na skórkach, więc wolał bym nie płacić więcej za to, że jest 90 skinów, bo tyle to ja mam na main acc, a to będzie do grania na niskim ello (chce do końca sezonu wbić platynę chociaż na nim).

Tak jak wspomniałem, kupuje jedynie przez allegro, i wymagam podania emaila i hasła, abym mógł zmienić mail, dla pewności.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...