Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać konto bez znajomości hasła i emaila?

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nie grałem dawno w Osu! i zapomniałem hasła, nie męczyło mnie to ponieważ gram na swoim komputerze zawsze i nie wymagam logowania co chwilę więc nie przejmowałem się tym, lecz ostatnio wymieniałem dysk na większy a że w laptopie mam tylko 1 kieszeń postanowiłem stary dysk sformatować i sprzedać za grosze.

I co za tym idzie nie mam hasła, support zapewne będzie chciał potwierdzenia że konto jest moje lecz jak to udowodnić skoro mam nowe IP i całą resztę.

E-mail odpada nie mam do niego dostępu od ponad 2lat ;---; zapomniałem tam hasła a nie ustawiłem pytania pomocniczego...

Więc przypomnienie hasła tą drogą nie jest dobrym rozwiązaniem

Kolejny problem to ten support, pisze osoba która nie zna hasła do e-maila oraz konta Osu! więc na 100% nie podadzą mi tego hasła od tak, a udowodnić nie mam jak, bo forum jak forum, napiszę do Admina i podam mu jako dowód np wiadomości prywatne z jednym z Administratorów i tyle wystarczy ale w Osu nie ma czegoś takiego bo stronkę ppy.sh używam tylko do pobierania map a cała reszta widoczna jest w profilu więc nic nie udowodnię ;____;

I tutaj mam pytanie, zmieniłem IP komputera na inne, czy mogę zarejestrować się innym kontem, jeżeli wykryją że chcę mieć Double to może podadzą mi hasło do tego 1 konta :p ale na 100% nie jestem pewny.

1 kontem pogram myszką żeby nie było że nowy gracz a gra mapy AR 8 i AR 7 na SS i S.

Tylko szkoda mi moich wyników.

Chyba że ktoś zaufany wie jak łamać hasła do maila, ktoś kto nie jest "frajerem" i pomoże to będzie lepiej :p

A jak nie to zostaje mi tylko DoubleAccount zrobić może się nie zorientują po zmianie IP

TEMAT

Opublikowano

Jest ban za multi, żeby ludzie sobie 2 miejsc w topce ma nie robili. :D W sumie nie powinieneś dostać bana chyba, że zaczniesz kręcić chore wyniki będąc top 1 w tabeli mapy...

Opublikowano

IP już mam inne, zmieniłem je zaraz po formacie gdy zauważyłem ten błąd, ogólnie nie wiem czy odszukają 2 konta na różnych IP na tym nowym nie grałem tamtym starym kontem a osu instalowane jest od nowa

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...