Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Współpraca] Publikator

~Publikator~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HebG2Um.png

Witam!

Serdecznie zapraszam chciałbym zaprosić do współpracy z serwerem.

X3124nP.png

Podejmę współpracę z każdym.

Głównie zależałoby mi na serwerach gier (Metin2, minecraft, CS:GO, CS 1.6 itp.) - Więcej info pod PW/GG/Skype :)

Również zależałoby mi na gildiach.

Zaoferowalibyśmy kanał VIP (od 8 osó B) oraz rangę gildyjną.

BwqUyRK.png

Nasz serwer w przeciwieństwie do poprzedniej odsłony został bardzo zabezpieczony.

Aktualnie posiadamy bardzo dobry Firewall i trudno będzie nas "wywalić".

Posiadamy bardzo odpowiedzialną administrację, która ma doświadczenie.

Na teamspeaku znajduję się Radio Muzyczne, które gra 24/7.

Mamy zamiar wprowadzić (Jak to było na poprzedniej edycji) radio Channel Commander BOT - Słuchanie muzyki na każdym kanale.

W dodatku posiadamy specjalne BOTY, które ułatwią rozmowy oraz samo korzystanie.

Nasz serwer posiada licencję AAL 200 slotów z możliwością powiększenia.

Posiadamy własną domene .pl

Na serwerze będą często pojawiały się konkursy, w których można wygrać nagrody za realne pieniądze!

zT7XVFN.png

Forum:

- Ten temat

- PW

Poza forum:

GG: 5418317

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Temat powinien sie nazywac

"Dlaczego nie korzystac z naszego tsa"

Po pierwsze: Aktualnie posiadamy bardzo dobry Firewall i trudno będzie nas "wywalić".  --> Sami prosicie sie takimi tekstami o DDoS'y

Po drugie: Nasz serwer posiada licencję AAL 200 slotów z możliwością powiększenia   --> Nie ma licencji AAL 200slotów   Czyli serwer na Crakowanej licencji ( Black Lista gwarantowana )

Dziękuje tyle w temacie 3x NIE  dowidzenia xD

Opublikowano

Po pierwsze: Aktualnie posiadamy bardzo dobry Firewall i trudno będzie nas "wywalić".  --> Sami prosicie sie takimi tekstami o DDoS'y

Po drugie: Nasz serwer posiada licencję AAL 200 slotów z możliwością powiększenia   --> Nie ma licencji AAL 200slotów   Czyli serwer na Crakowanej licencji ( Black Lista gwarantowana )

Bez sens firewall macie dobry smieszne sami prosicie sie o ataki

Licencja Crackwa

Blacklist czeka

Dziękuje dowidzenia sam was zgłoszę :D

Witajcie. Jeżeli nie posiadacie żadnych dowodów dla owej "crackowanej licencji" proszę nie pisać takich postów, ponieważ będą one traktowane jako SPAM. Z góry dziękuję.

Opublikowano

"200 slotów z możliwością powiększenia" czyli pewnie posiada licencje na więcej, ale nie chce ustawiać wszystkich slotów żeby niektóre osoby nie bolała pewna część ciała;) Jakby ustawił 1024 to byś napisał "no fajnie 5/1024 crackowana licencja" ;] miałem tak u siebie dlatego ograniczyłem sloty własnie do 200 poniewaz myślę że jest to taka optymalna wartość na początek;)

A z tym firewallem masz rację;)

tsmet.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że żeby z kimkolwiek współpracować to najpierw projekt musi działać.

Opublikowano

Bez sens firewall macie dobry smieszne sami prosicie sie o ataki

Licencja Crackwa

Blacklist czeka

Dziękuje dowidzenia sam was zgłoszę :D

Najwidoczniej, nie wiecie na czym polega licencja AAL (Annual Activation License). Taka licencja pozwala mi powiększyć i zmieniać sloty do danej liczby :) (W moim przypadku jest to do 256)

Licencja AAL jest drugą licencją, która pozwala rozszerzyć liczbę miejsc na serwerze za odpowiednią opłatą.Licencja pozwala nam na sprzedaż kanałów,rang,ikonek bez zastanawiania się.Licencja ta posiada swoją ważność, która wynosi jeden rok.Po kupnie licencji otrzymujemy support premium, który różni się czasem odpowiedzi na zadane przez Nas pytanie.

Wracając do DDoS.

Bardzo chętnie dam wam przetestować maszynę. Zobaczymy na co was stać, wtedy się przekonacie o firewall. W dodatku dodam, że nie ma w Polsce firmy, która zapewni taką ochroną. Ja akurat nie posiadam maszyny w polskim hostingu. Możecie mi wierzyć na słowo, że portami 80 itp nic nie zrobicie, gdyż one są całkowicie zablokowane. W dodatku, jeżeli korzystam z dodatkowych portów są one odblokowane tylko i wyłącznie na moje ip (Tylko firewall dopuszcza mnie). Mogę podać wam przykładową stronę, na której jest panel z botem muzycznym. Jak znacie tego bota, powinniście wiedzieć, że korzysta z portu 6680. Nie uda wam się połączyć z tą stroną - Mi tak. Mogę to pokazać na skype poprzez udostępnienie ekranu ;)

Jeżeli nie macie pewności, że serwer ma zabezpieczenia - najlepiej się nie wypowiadać.

Zacznijmy od tego, że żeby z kimkolwiek współpracować to najpierw projekt musi działać.

Drogi Inku,

Serwer działa cały czas, jednakże musiałem włączyć hasło na 1-3 dni, z ważnych powodów :)

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...