Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tworzenie strony typu jackpot

szajaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Planuję stworzyć stronę typu jackpot lecz serwis ten będzie troszkę innowacyjny. Problem polega na tym, że nie mogę znaleźć ani jednego odpowiedniego programisty który znałby się na rzeczy i był w stanie mi pomóc, tzn zrobić mi ową stronę na zlecenie. Rozesłałem kilka maili do polskich stron tego typu by się dowiedzieć parę rzeczy ale oni mnie zlewają równo. Nie dziwię się, w końcu konkurencja. Ale piszę na tym dużym forum licząc, że znajdzie się osoba która mi pomoże, chociażby wyśle jakiś kontakt do znajomego programisty czy coś. W końcu oni muszą gdzieś być i zależy im chyba na tym, żeby zarobić a nikt mi nie odpisuje. :D Pomysł dość świeży i mam nadzieję, że się przyjmie. Za każdą pomoc szczere dzięki ! Pozdrawiam. 

Opublikowano

W tym dziale raczej ciężko znaleźć kogoś takiego. Poszukaj w programowaniu :P

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Tak jak pisałem, będzie troszkę innego rodzaju. Ale jak na razie nie mogę znaleźć ogarniętego programisty. PLS POMOCY 

Opublikowano

Są gotowe skrypty na bota steam (~50zł) i ruletka na stroke (~250zł) i są to ceny minimalne za te skrypty :)

Zgadza się! Są takie skrypty. Sam nawet takie gotowce posiadam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...