Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzywe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ćwiczenia callane­tics podobno pomagają. Najlepiej generalnie iść do ortopedy z takimi rzeczami, tutaj takowych raczej nie znajdziesz a każdy przypadek inaczej się leczy.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Marsjanki,polecam, mi pomogło ;)

no chyba nie jeśli piszesz tutaj tak durnego posta jesteś głupi jak taczka gwoździ 

jakieś porady jeszcze oprócz ortopedy?

Opublikowano

jakieś porady jeszcze oprócz ortopedy?

No a jakiej Ty chcesz innej, sensownej porady? Połam sobie nogi, ułóż tak jak mają być i zagipsuj. 

Najlepszym wyjściem jest iść do lekarza, od czegoś oni są.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

No a jakiej Ty chcesz innej, sensownej porady? Połam sobie nogi, ułóż tak jak mają być i zagipsuj. 

Najlepszym wyjściem jest iść do lekarza, od czegoś oni są.

byłem ale on się śmieje,a jest tylko jeden ;/  i docina mi że mam nogi jak pojeb, i że jakby on miał takie to chyba by się powiesił.. nie mam ochoty do niego chodzić dlatego pytam tutaj

Opublikowano

byłem ale on się śmieje,a jest tylko jeden ;/  i docina mi że mam nogi jak pojeb, i że jakby on miał takie to chyba by się powiesił.. nie mam ochoty do niego chodzić dlatego pytam tutaj

Skoro tak stwierdził, to możesz go nawet pozwać, a już na pewno zgłosić do odpowiedniego urzędu, przecież tak nie można.

Ale jednak myślę, że Ty trollujesz.

Opublikowano

Lol, czemu w ogóle nikt nie zamknal tego tematu? Nie bylo mnie troche na forum, ale bez przesady. Az tak się zmienić nie moglo. @cichy. zamknij to pls

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

No, kończąc tą poważną dyskusję wspomnę jeszcze raz - jeśli masz problem ze zdrowiem, to idź do lekarza. Internet z kaszlu potrafi zrobić raka, nie jest to super wiarygodne źródło w takich sprawach. I nie trolluj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...