Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobberhack+autopickup

szpetek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałem dłuższą przerwe od korzystania z jakichkolwiek cheatów i mam problem ze znalezieniem działającego mobbera i autopickupa na Laneris s2

Wiem o co chodzi z indexami na tym moja wiedza sie kończy. Nie działają injectory, .py .mix.

Dzięki, za pomoc ++++++

Opublikowano

@Exile dzięki, ale jednak wydajność tego autopickup-a jeeest okropna (tak wiem wiem to tak jakby samo za mnie kilkało z) ;)

Opublikowano

@Exile dzięki, ale jednak wydajność tego autopickup-a jeeest okropna (tak wiem wiem to tak jakby samo za mnie kilkało z) ;)

Inaczej tego w pythonie nie zrobisz (chyba, że ja oczymś nie wiem).

Opublikowano

Inaczej tego w pythonie nie zrobisz (chyba, że ja oczymś nie wiem).

@Exile No właśnie dziś widziałem kogoś kto śmigał na tym : http://www.mpcforum.pl/topic/1432187-bardzo-szybki-pickup-python-du%C5%BCo-funkcjii/

I mam problem z odpalaniem pythona 2x na 15 prób się włączył ale po wybraniu pickup.py "run ouf time" tabelka z errorem.....

@ edit widziałem bo zbieranie dropu w jego wykonaniu = 1-2s~ i czysto od 6 baronówek (pełno yangów, 15-25 innych dropów )x6 i sie go spytałem ;)

Opublikowano

@Exile No właśnie dziś widziałem kogoś kto śmigał na tym : http://www.mpcforum.pl/topic/1432187-bardzo-szybki-pickup-python-du%C5%BCo-funkcjii/

I mam problem z odpalaniem pythona 2x na 15 prób się włączył ale po wybraniu pickup.py "run ouf time" tabelka z errorem.....

@ edit widziałem bo zbieranie dropu w jego wykonaniu = 1-2s~ i czysto od 6 baronówek (pełno yangów, 15-25 innych dropów )x6 i sie go spytałem ;)

ja testowałem tego pickupa, nie działa on wcale tak szybko - z tego co pamiętam albo podnosił normalnie albo nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...