Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Serwera Factions i troche o MC

Bartek5202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)

Nie wiem czy wybrałem dobry dział ale tylko tutaj wydaje się to pytanie najbardziej sensowne.

Otóż szukam serwera factions ( survival + frakcje ) gdzie gra stała liczba osób i edycja nie kończy się po 2 tyg ...

Do tego dobrze by było jakby była "dorosła" ( chodzi mi raczej o zachowanie ) administracja i żeby nie było tolerowane chamstwo na serwerze.

Pamiętam serwery z 1.2.5 gdzie ludzie podbijali gildie a nie tak jak teraz ludzie tylko wychodzą się klepać a gildia do niczego nie służy.

Obecnie grając na serwerach EHC jest tragedia, dramat i jednocześnie smutek jak zachowuje się dzisiejsza młodzież a raczej dzieci ( 8-10 lat to dla mnie bardziej dzieci niż młodzież ) 8 latek za przeproszeniem zapie*doli ci na ulicy a 12 latek r*cha ci matke... Czy to jest normalne ?

Ale każdy wie skąd to się bierze. Dajmy przykład o "matkach". Niedawno była afera o Stuu który perfidnie wypisywał takie rzeczy na FB. Przecież każdy wie że jego oglądają dzieci a on odwala takie maniany ... Taki Youtuber powinien być od razu zniszczony i zdjęty ze sceny.

Kolejna sprawa to chat. Przecież jak się patrzy jak te dzieci piszą to sam nie wiesz wkońcu jak się pisze mną mno czy mnom ...

Spójrzmy na stare serwery nawet FB tam ludzie sobie pomagali, poznawali, miło się grało a jak ktoś kogoś wyzwał to był BAN!

To tyle o refleksjach z MC i chyba każdy się zgodzi jak funkcjonuje teraz minecraft.

Pozdrawiam. :)

PS: Jak masz zamiar hejtować to daruj sobie i opuść ten temat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...