Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z tym tsem?

Yirumas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak w końcu z tsem mpc. Raz jest 256 slotów, teraz 128. Wcześniej byli ludzie, teraz jest mało.

Czy ktoś może na poważnie zająć się tym tsem, bo normalnie wstyd.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Nie rozumiem w czym Ci przeszkadza licencja... 

Ludzie raz sa raz ich nie ma... 

Przeciez sa administratorzy i sie zajmuja, nie rozumiem po co ten temat. 

Opublikowano

To ile slotów ma serwer jest mało znaczące, bo slotów nigdy nie brakowało. Odnośnie ludzi na tsie to ja właśnie zauważyłem, że odkąd serwer stoi stabilnie to praktycznie nigdy nie jest pusty ;)

Opublikowano

Kolego jeżeli coś Ci się nie podoba nie musisz wchodzić na tego ts`a przecież masz swojego. Nikt Cię tutaj na siłę nie będzie trzymać ;). Sloty nie grają większej roli jak na razie. Jak będzie 128 ludzi siedzieć wtedy pomyśli się o zwiększeniu licencji jak na razie nie ma to większego znaczenia. Pozdrawiam.

Opublikowano

To ile slotów ma serwer jest mało znaczące, bo slotów nigdy nie brakowało. Odnośnie ludzi na tsie to ja właśnie zauważyłem, że odkąd serwer stoi stabilnie to praktycznie nigdy nie jest pusty ;)

Jak to kiedyś powiedziała na innym ts osoba płci pięknej z tego forum znana chyba wszystkim ale miejsza kto  " tego ts'a prowadzi debil i i dla tego nie ma na nim ludzi więc nie ma się czemu dziwić " :D

Opublikowano

Jak to kiedyś powiedziała na innym ts osoba płci pięknej z tego forum znana chyba wszystkim ale miejsza kto  " tego ts'a prowadzi debil i i dla tego nie ma na nim ludzi więc nie ma się czemu dziwić " :D

Dlaczego debil? Co takiego robi?

Opublikowano

Dlaczego debil? Co takiego robi?

jak ma ci przybyć ludzi na tsie jak wielokrotnie wchodzę w środku dnia i nic. nie ma registerki, adminów nie widać, bo są ukryci na kanale, którego nie widzę. co jeszcze? nie ma listy administracji i wielu innych rzeczy...

Jak ludzie mają wejść jak ts wygląda na taki postawiony 20 minut temu?

Kolego Argin: Pomyliłeś się! Mam dwa swoje tsy! W tym momencie uraziłeś mnie zapominając o drugim. A mimo to nadal interesuję się tsem mpc, dlaczego? Bo mogę.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Na dniach pojawią się takie rzeczy jak spis itp.

A co do braku adminów, tego że nie miał Cie kto zarejestrować czy coś podobnego, to na Centrum Pomocy nie widziałem dziś nikogo (kto był, a nie został zarejestrowany. Żeby zostać zarejestrowanym wystarczy posiedzieć na Centrum Pomocy, choć nawet bez tego jak widzę kogoś bez rejestracji to nadaje mu rangę. Na dniach ogarniemy permissiony.
Dzięki za troskę :)

Opublikowano

stablnie?

XDDDDDDDD

ten ts to 1shoot 1kill wiec wiesz.

vps to gowno ktore sie zaklada jak zapałka

a stoi stabilnie bo go nikt nie pizga darowali juz sobie XDD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Znana chyba z tego, ze ma cycki i niedorozwinieta.

@Upss tak to o tobie czekam na warna od twoich przydupaskow.

Nikt mi evanetha i eryka obrazal nie bedzie.

Opublikowano

­

Znana chyba z tego, ze ma cycki i niedorozwinieta.

@Upss tak to o tobie czekam na warna od twoich przydupaskow.

Nikt mi evanetha i eryka obrazal nie bedzie.

Kto kogo przezywa, tak się sam nazywa, znasz to powiedzenie? :D

Nowe osoby, bardziej kompetentne, które więcej wiedzą o TS'ie aktualnie się nim zajmują ;-).

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...