Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Gangplank nie żyje?

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie Akt III, kuhde bez spoilerów!

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Po prostu zabili ziomka no... na summoner rift, są poważne walki na śmierć albo po prostu jego "spluwa" miała niewypała i wybuchła i go zabiła ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Btw Może ogłuch w końcu od strzelania tą spluwą i zgubił się podczas blind'a teemo ( ͡° ͜ʖ ͡°) i utopił się na wodzie przy baronie taka możliwość również istnieje xD

PS. Może po prostu odkryli "śmiertelnego" buga ;x?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Pewnie coś jest nie tak z jego nowym wyglądem/systemem skilli i albo go usuną (tutaj śmierć :D), albo znowu dostanie reworka. Jeszcze mogą go naprawić :3­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Ledwo go zreworkowali, a już nie żyje ;_; Jeszcze nim nawet nie zagrałem xD

Mam nadzieję, że to jedynie jakiś bug lub pewien z aktów o rzekomej śmierci.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Nie wiem czy go naprawili już wcześniej ale mogło się kupić ulepszenie do ulta nie mając odpowiedniej ilości tych węży. Po prostu przechodziło się do wszystkich przedmiotów i były odblokowane ulepszenia.

Opublikowano

Umarł bo RITO tak chciało.

Musimy zapalić znicze :D

#mario5064maracje

Opublikowano

Wyłączony został poprzez to, że Draven mógł stackować na jego beczkach pasywke tak samo jak i Renekton oraz Reksai furie mogli.

Opublikowano

Niech osoby, które piszą że jest wyłączony przez bugi odpowiedzą mi, dlaczego gangplank jest włączony na Challenger Series? Skoro jest wyłączony na wszystkich kolejkach a nie jest competitive? Oczywiście, że chodzi tu o event ;)

Opublikowano

Pewnie coś jest nie tak z jego nowym wyglądem/systemem skilli i albo go usuną (tutaj śmierć :D), albo znowu dostanie reworka. Jeszcze mogą go naprawić :3­

Bzdury pleciesz, gdyby chcieli go usunąć to zrezygnowaliby z reworka, zbyt dużo funduszy wydali by teraz od razu usuwać postać, po prostu był zglitchowany i przypasowali to do lore.

Opublikowano

A tak serio to był bug jakiś z beczkami i Dravenem, że mógł sobie pasywkę stackować

Nie prawda, takich historii nie wymyśla się w dzień czy dwa, wszystko było dokładnie zaplanowane, prościej jest wydać fixa niż stworzyć kilka grafik i wymyślić całą historię. Jest to po prostu kolejny akt, Gangplank zostanie przywrócony prawdopodobnie 10 sierpnia (lub nieco wcześniej, bo właśnie wtedy kończy się nowy event). Nie wiem gdzie takie bzdury wyczytaliście ale nie jest to prawdą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...