Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik Margatron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapewne wielu z was grało lub słyszało o Margonem. Posiadam silnik Margatron lecz mam problem z chodzeniem na mapie. Otóż nie da się chodzić. Postawiłem na darmowym hostingu i localhost'cie i nic.

Proszę o pomoc Nagradzam +

076a6e9d-88f4-43bc-ab33-caf22222dd0e (1).jpg

Opublikowano

Kiedy wy się ludzie nauczycie, że ten "silnik" nie nadaje się do użytkowania? Przecież to jest tak chaotycznie napisane, że się na to patrzeć nie da. Bug na bugu.

Powiem tak, naprawienie chodzenia w tym silniku to jest pikuś, lecz jest to dopiero początek problemów. Nie wiem czy starczyło by ci życia, żeby to uruchomić.

gamedevmania.com

Opublikowano

No to jeśli poradziłeś sobie z innymi, o wiele gorszymi i trudniejszymi do naprawy błędami, to z chodzeniem sobie nie poradzisz?

Podstawy JavaScriptu.

gamedevmania.com

Opublikowano
A jeśli masz lub znasz podobny silnik do maronem to powiedz mi chodzi tylko o mapę, żeby była cała nie kratka obok kratki, ekwipunek, questy npc, sklep, i edytor mapy.

076a6e9d-88f4-43bc-ab33-caf22222dd0e (1).jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...