Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blizzard zapowiada ujawnienie kolejnego dodatku!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sebG2FO.png

Drugiego dnia gamescomu Blizzard zamierza wydać oficjalne stanowisko na temat kolejnego dodatku do World of Warcraft.

Jak myślicie z czym będzie mieć związek ?

Dwie mocno prawdopodobne opcje, wysnute przez użytkowników:

- dodatek z Azsharą

- The Spider Kingdom

3KIpGJ1.gif

Opublikowano (edytowane)

Kilka dni temu Blizzard zarejstrowal nazwe 'Council of Glades'

content_domena.jpg

Edytowane przez Disrespectful
Opublikowano

Eye of Azshara tez maja wykupione juz od dlugich miesiecy, a Council of Glades moze zarejestrowali dla innej swojej gry jak np Overwatch który wyjdzie niedługo...

3KIpGJ1.gif

Opublikowano (edytowane)

Co do Council of Glades, ponoć jest to przerobiony dokument, ponieważ dokładnie tak samo wyglądał ten z Warlords of Draneor :).

Zaś zwiedzić podwodny świat Azeroth, czemu nie :3.

Edytowane przez LoukeyMC
Opublikowano

Azshara 100% Wiarygodne leak'i były.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Czyli Illidan ponownie wróci? :D - Oby mi bana zdjęli.

Oby nie, bo trzeba być skończonym frajerem żeby używać botów w tej epickiej grze.

To będzie dodatek o nagach i trollach (zatapianiu krainy wowa itp.)

deathnote_1440510412__10.png

Opublikowano

Oby nie, bo trzeba być skończonym frajerem żeby używać botów w tej epickiej grze.

To będzie dodatek o nagach i trollach (zatapianiu krainy wowa itp.)

Jak już zaczynasz flamewar to chociaż zorientuj się w temacie, co? Wykorzystanie expolitu to nie bot. Ale najwidoczniej osoba reprezentująca iście żenujący poziom wypowiedzi, byleby zaatakować,, wie zawsze lepiej i więcej. Co do bota, wbijanie rep młucąc to samo? Wolę życie. I to inne niż wirtualne. - Dlatego propsy dla botujących.(poza tymi w celach zarobkowych) Mam nadzieję, że ucieszy Cię informacja, że ban zejdzie w listopadzie, "wojowniku sprawiedliwości" na forum o czitach.

21655_ddda3c2079a5a8b10bcc3f05cd44ba16.g

Co do drugiej części wypowiedzi, Ili kumplował się z nagami, stąd to pytanie.

Opublikowano

Wykorzystywanie exploita... W sumie nie masz się czym chwalić :). To, że forum w większej części służy do pozyskiwania sposobów na oszukiwanie, nie znaczy, że wszyscy po to tu przychodzą. Co do zarzucania komuś braku życia, czy też bardziej pokazywania, że ma się swoje, co kogo to obchodzi? Ja mogę przykładowo nie spotykać się ze znajomymi, by schlać się z nimi do nieprzytomności, za to wolę pogadać na ts i nawet powbijać tę reputację, ponieważ ma ona też swoje korzyści bądź nagrody za to. Jeżeli ktoś woli życie, proszę, ale szczycenie się tym w internecie jest niepotrzebne, szczególnie osobom, które spędzają tutaj więcej czasu :).

Tutaj nie miałem na celu bezsensownego ataku... Troszeczkę mnie zirytowałeś, dlatego pozwoliłem sobie na mały offtop.

Co do samego Illidana, on zmieniał kilkukrotnie stronę i teraz nie pamiętam właśnie, po której stronie konfliktu był ostatnio. Dodatek o zatapianiu Azeroth może być całkiem ciekawy, chociaż Draenor też miał duży potencjał, wyszło troszeczkę gorzej, jednak nie tak źle, jak wszyscy płaczą :). Wydaje mi się jednak, że to chyba kwestia gustu.

Opublikowano

Wtf? Co ma życie do używania bota? Człowieku nie trzeba używać bota, żeby mieć życie tylko być zorganizowanym i umieć dzielić czas na rzeczy mniej i bardziej ważne. Odbieranie przyjemności nie tyle sobie, ale reszcie społeczeństwa poprzez korzystanie z bugów jak i botów jest równoznaczne z głupotom. Gratuluje masz się czym chwalić. Poparcia przez Ciebie boterów i argumentowania (w celu zarobkowym) świadczy tylko o twojej inteligencji, a  tak na marginesie jak chcesz zarobić znajdź prace. Omg xD

Everyone is entitled to it, yet it cannot be bought. People waste it without a second thought, and they ultimately regret doing so, as it's supply gets exhausted. What exactly is "it"?

118jaft.png

Opublikowano

@LoukeyMC,

po kiego grzyba generalizujesz i przede wszystkim ograniczasz się tylko do jednego, picia do nieprzytomności? W inny sposób nie można się realizować? Poza tym, ja się tym szczycę? Spędzam więcej czasu? Nie. W ciągu 6 lat ledwo 23 dni na tym forum chociażby? I jeżeli wolisz pogadać przez komunikator niż face2face, twoja wola. Są Priorytety i priorytety.

Kwestia w grze: dajmy na to masz wbić 18k pkt repy. Na godzinę może wyciągniesz 300 pkt. plus dodatkowe za rare. Już musisz poświecić dodatkowo 50-60 godzin przy ograniczeniu 3h raidów, które próbuje się robić co dwa, trzy dni. Inni przez te ekstra godziny nie mogą sobie pozwolić na grę lub po prostu nie chcą. Zrozum też przekaz cytowanego przeze mnie postu: "epicka - wszystko robić samodzielnie". Przesadnego grindu nikt nie lubi.

Rozumiem też, że nie wszyscy korzystają z tematyki, jaką oferuje to forum, ale co najmniej nie na miejscu jest zwracanie uwagi za to...

@RychuTGZ

Tobie zaś gratuluję przyznania nagrody za brak czytania ze zrozumieniem. Wskaż mi miejsce, gdzie chwalę boty, które służą do celów zarobkowych. Jak nie znajdziesz, to przestań emanować tą swoją "błyskotliwością", ok?

Chcecie coś dodać to na pw. Za offtop są warny.

Opublikowano

Prosze grzeczniej ;d bo ja jestem cierpliwa i duzo rzeczy toleruje, cieszę się że wywiązała sie tak żwawa dyskusja na temat gry ( chociaz jest ona offtopem ) to forum sluzy do dyskusji i nie bede za to warnować, ale prowokowanie sie nawzajem juz podlega pod ostrzeżenia, wiec prosze sie hamować :)

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Nie zamierzam spamować tutaj zbędnie... Ale dopowiem tylko jedną rzecz. Generalizuję wszystko, ponieważ nie znam Cię osobiście i nie zamierzam też nikomu wypominać każdego drobnego szczegółu. Wszystko uogólniłem, by nikt nie łapał mnie za słowa. Jeśli zaś piszesz mi, że to nie na miejscu jest zwracanie uwagi na tematykę forum, to chciałbym przypomnieć, że są to też porady, dyskusja, dlatego wydaje mi się, iż mogę to zrobić, jako że wcześniej wypominałeś koledze odnośnie "forum o czitach". Kończąc ten offtop, wyraziłem swoje zdanie iż całkowicie nie popieram żadnych form oszustw w World of Warcraft.

WŁAŚCIWY TEMAT:

Poza wodnymi aspektami Azeroth jest jeszcze jakaś inna możliwość dodatku? Pojawiły się leak'i odnośnie zawartości, gdzie podawali zagadki, tylko nie wiem, czy to było chińskie community czy może jakieś fanowskie gadanie. Z tego wynika, iż wejdzie nowa klasa, jakaś wzmianka odnośnie nowego[?] Warchiefa. 

Day 0
Welcome, my old friends, how's Nexus?
...ehh, anyone knows this lady?

Day 1
Wining eleven is good, but old.

Day 2
Black gate is merely a setback!

Day 3
You have gained a new title: Warchief of the Horde.

Day 4
The last of Titan guardians.

Day 5
Sliver Hand returns, yeah Sliver.

Day 6
Yes you have gained a new title.

Day 7
Or maybe another title, different yet same.

Day 8
Tomb raider.

Day 9
Dead island.

Ponoć te zagadki pochodzą z chińskiego forum... Z pewnego dużego forum o World of Warcaft to wyczytałem ;).

Opublikowano

Przepowiadano klasę podobny do DH z D3. Przynajmniej w nazwie. Ile w tym prawdy, ile fikcji? Wortale zawsze dużo pisały, a zwłaszcza fani.

P.S.

Czemu podpis "wysłano z " w taptalku na mpc się nie wyświetla?

Opublikowano

Podobno po raz kolejny ma być wałkowany temat Vol'jina i jego wierności Hordzie. Trochę to słabe bo ile można się tej Hordy czepiać. Może dla odmiany niech główny winowajca będzie człowiekiem albo nocnym elfem. Po prostu niech w końcu Ally pobrudzi sobie raczki :)

2sbu2dv.png

Opublikowano

Podobno po raz kolejny ma być wałkowany temat Vol'jina i jego wierności Hordzie. Trochę to słabe bo ile można się tej Hordy czepiać. Może dla odmiany niech główny winowajca będzie człowiekiem albo nocnym elfem. Po prostu niech w końcu Ally pobrudzi sobie raczki :)

Dobrze gadasz, mam już dosyć hordy, co chwila a to kurde SOO bo Garosh jest niedobry i trzeba mu zrobić kuku, a to znowu Iron Horde, bo znowu Garosh zrobił źle i teraz sie wszystko za przeproszeniem spierd*liło, kolejny dodatek kurde a ja czekam za zakończeniem HFC ! Jednak jeżeli znowu to będzie coś ala Pandaria albo WoD, który już mnie strasznie nudzi (nawet bardziej niż pandziaki) to kończę z tą grą, mam dość wraca człowiek po pracy zmęczony i nie wejdzie na woda, bo rzygam już tym expansion. Najlepiej to powypieprzać to wszystko zostawić na Wotlku albo nawet TBC i tyle. Albo nawet sama Vanilla bo to co się dzieje z tą grą to jest lekka irytacja.. :D Dajcie wątek gdzie Varianowi odpier*ala szajba i zaczyna mieć fazę na zostanie warchiefem, albo że Dranei przestają mieć Ujowe ogonki i trzeba się dowiedzieć dlaczego (rozkimny życiowe...).

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano (edytowane)

W sumie to Blizz mógł by pomyśleć nad tym żeby np postawić że 2 serwery pod vanilie ze 2 pod Wotka. Dużo osób nie toleruje Cata i innych dodatków. Jeśli nowy dodatek będzie związany z Azsharą obstawiam, że przewinie się i motyw Illidiana. Pytanie czy pójdą na łatwiznę i odświeżą Black Temple czy dadzą mu zupełnie nową lokacje. 

Edytowane przez razielek

2sbu2dv.png