Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyHoop

ElectroPlayG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

⬇REKLAMA⬇

-=-=-=-=-=SkyHoop-=-=-=-=-=

Zapowiedź serwera

Przewidywane otwarcie:03.08.2015 godz.19

-=-=-=-=-=Informacje-=-=-=-=-=

Ip Serwera: SkyHoop.csrv.pl [Do końca prac technicznych whitelista włączona]
Sloty: 100
Typ: SkyBlock
PvP: Nie [W trakcie budowy]
Premium: Nie
Nether: Tak, Dla każdego gracza
Potwory: Tak
Zwierzęta: Tak
WhiteList: Tak [Jak otworzymy będzie OFF]

-=-=-=-=-=Administracja-=-=-=-=-=

[Właściciel]The_Mistrzu_PL

[Technik] KapelusZ1337

[Admin]TheMarkK

[Moderator]KajmaczeK

[Helper]AsterXer

-=-=-=-=-=Pluginy-=-=-=-=-=

Pluginów Jest Dużo,Wszystko Jest Spolszczone i Dobrze Skonfigurowane 

-=-=-=-=-=Forum-=-=-=-=-=

Forum w trakcie tworzenia

-=-=-=-=-=Dodatkowe informacje-=-=-=-=-=

Witaj szanowny użytkowniku MPCforum. Jeżeli zajrzałeś do tego tematu, to zapewne jesteś zainteresowany grą na SkyBlocku. U nas znajdziesz SkyBlock jedyny w swoim rodzaju. Tylku na naszym serwerze znajdziesz tak przejrzyście wykonany spawn. Gracz na naszym serwerze nie ma łatwo. Na sam początek tworzy swoją unikalną wyspę. Na wyspie początkowo każdy powinien mieć generator Cobbla. Posiadamy niewielki drop. Można go zobaczyć pod komendą /drop. Na naszym serwerze przeżyjesz wspaniałe chwile. Posiadamy sklep z tylko najpotrzebniejszymi itemkami typu: nasiona, sadzonki. Gracze z rangami premium dodaje niewielki ułatwienie,aby nie zepsuć rozgrywki. Serwer posiada arenę pvp oraz Nether dla rang premium. Zapraszamy do gry!

-=-=-=-=-=Zdjęcia-=-=-=-=-=

post-1242243-0-77702800-1438201139_thumb.pngpost-1242243-0-12522900-1438201157_thumb.pngpost-1242243-0-13849800-1438201175_thumb.pngpost-1242243-0-59345300-1438201192_thumb.pngpost-1242243-0-89824800-1438201202_thumb.pngpost-1242243-0-22058700-1438201221_thumb.png

Opublikowano

Dobrze się zapowiadaja ale przydało by się info czy są prace jakiś parkour czy drop jest też z cobblestone czy jak :) i oczywiscie będę na starcie :)

Opublikowano

Nadal ich nie widze :333 I nadal malo tych nowosci! Powodzenia jak dodacie cos to wbije :P

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Nether: Dla VIP/ProVIP/MegaVIP/YouTuberów   nie zagram

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

@ref

@SarcomitePL Dodałem luckyblocki i nieskończone mięsko. Co prawda prawie każdy serwer to posiada, jednak urozmaica to grę.  :P

@benqukamil Nether został otwarty dla każdego gracza. Jeżeli masz jeszcze jakieś propozycje to śmiało pisz.  ^_^

Mam jeszcze jedno pytanie. Dodać Survival Games?

Opublikowano

Widać, że staracie się zrobić coś porządnie, ale nie widzę sensu tworzenia serwera takiego jak setki. Proponuję więcej minigier, tak aby gracze szybko się nie zudzili.

images.jpg

Opublikowano

Wydaję mi się, że mapka z neta... (Taką widziałem na jednym serwerze). Ale mimo to będę na starcie i ocenie :)

Wasz Screen:

post-1344617-0-31264800-1438617430.png

Na innym serwerze co zobaczyłem:

post-1344617-0-08468000-1438617453_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...