Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie przy nowych stopniach

BialyOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak już zauważyłem co tydzień w środę za wbicie nowego stopnia dostajemy losową broń przy tym jak kupowałem operacje bloodhound było że gdy jest założona można dropnąć te lepsze i teraz mam pytanie :

- Lecą one tylko na jakiejś specjalnej mapce czy na all ?

- jeżeli na all to czy są wszystkie normalne + możliwość lota z tej operacji ?

Póki co od 4 tygodni leci sam syf a z tego co czytałem to niby na tym się zwróci za przepustkę ( Pytam tak z ciekawości )

Z góry dziękuje z odp.

Opublikowano

Siema jak już zauważyłem co tydzień w środę za wbicie nowego stopnia dostajemy losową broń przy tym jak kupowałem operacje bloodhound było że gdy jest założona można dropnąć te lepsze i teraz mam pytanie :

- Lecą one tylko na jakiejś specjalnej mapce czy na all ?

- jeżeli na all to czy są wszystkie normalne + możliwość lota z tej operacji ?

Póki co od 4 tygodni leci sam syf a z tego co czytałem to niby na tym się zwróci za przepustkę ( Pytam tak z ciekawości )

Z góry dziękuje z odp.

Nwm czy dobrze zrozumiałem ale ja. Np wczoraj za wbicie poziomu dostałem
Opublikowano

Nwm czy dobrze zrozumiałem ale ja. Np wczoraj za wbicie poziomu dostałem

Też dostałem ale póki co te co lecą od 4 tygodni to jakieś gówna a mi chodzi jak jest z broniami z operacji bloodhound bo przy kupnie przepustki były jakieś nowe :D

Opublikowano

przeciez drop losowy jest.. jak nie masz szczescia to nic nie dropniesz 'wartosciowego'

operacja daje szanse na drop z dodatkowych 3~innych kolekcji.

Opublikowano

przeciez drop losowy jest.. jak nie masz szczescia to nic nie dropniesz 'wartosciowego'

operacja daje szanse na drop z dodatkowych 3~innych kolekcji.

Okey. O to mi chodziło :D

I pytanko też jak jest z overwach'em ( nwm czy tak się pisze ) od kiedy jest on dostępny ? bo już 250h przegrane ponad 90 win'ów i nie ma :D

Opublikowano

Drop skinów masz za wbicie lvl jak nie masz szczęścia to Ci będzie leciał sam syf jak mi. Mam operację od 1 dnia, akurat wtedy miałem wolne xD. Exp potrzebny na wbicie lvl leci tylko na serwerach wolwo mm, normale, deathmatche. Operacja się zwraca za skrzynki ja już jestem 4 € na + z samych skrzynek. Lepiej ją kupić zawsze się zwraca właśnie z tych skrzynek. A już Ci dropnie skin na 150 ojro. Operacja daje możliwość dropu różowego skina typu m4a1s hot rod i inne.

Co do overwatchy to musisz mieć:

350h

150 winów

Kałacha

Opublikowano

Okey. O to mi chodziło :D

I pytanko też jak jest z overwach'em ( nwm czy tak się pisze ) od kiedy jest on dostępny ? bo już 250h przegrane ponad 90 win'ów i nie ma :D

@BialyOrzel overwatch od 150 wygranych, jak wbijesz te 150 to poczekaj dzien lub dwa i powinienes miec ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...