Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH na laneris

filipp270

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widzę że ktoś chce sprzedawać wh to macie za free. Nie ponosze odpowiedzialności za bany. 

http://www.speedyshare.com/a7aCb/whlaneris.rar

https://www.virustotal.com/pl/file/c668976b54af6022025f4150ed7ba0bda94fcda4444176a76962c5c0972b72ff/analysis/1438187331/

Zmieniacie nazwę pliku laneriss2.exe na "metin2client.bin" i odpalacie plikiem start. Enjoy

Ja p******e, przecież tam k***a zwykłe wh działa xD A wy jakieś biny zmieniacie xD

Hahaha XDDD No ja p******e xD

Opublikowano

@1361622928-U485574.png.Homix nie chcę Ci wypominać ile razy robiłeś jakieś wh w .exe a działało najzwyklejsze wh.

Możesz mi wypominać, bo po pierwsze nie masz prawie czego wypominać... na przykład taki terios, działa zwykłe wh, ale większość zwykłych graczy nie potrafi go nawet włączyć + ja dodaję multi hack, a ty tutaj robisz popis czymś, prawie niczym xD Temat jeszcze zrób.

Opublikowano

Lepiej zrobię nowe konto. Ktoś szukał wh to mu dałem. Nikt by nie potrzebował to bym go tu nie wklejał .Mnie cieszy to, że chociaż jednej osobie się przyda.

imetin_logo.png

Opublikowano

I tak wywala na dmg/wh wiec nie polecam tego uzywac. Uzywajcie NOKa. Moze zabezpieczenie jest po stronie clienta i mozna je zniesc.

Opublikowano

I tak wywala na dmg/wh wiec nie polecam tego uzywac. Uzywajcie NOKa. Moze zabezpieczenie jest po stronie clienta i mozna je zniesc.

XDDDDDDD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie działa wh od tymka i tak dalej. Tekstur każdej postaci nie działa .;/

Dopisz do indexu w lanerisie i bedzie dzialac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...