Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Moderatorem, Helperem lub ChatModem!

Szopen_05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postać realna 

1. Imię: Artur.
  2. Nazwisko: Szopa.
  3. Wiek: 16.
  4. Opisz w kilku zdaniach swoją osobę: Jestem umięśniony. Mam ciężki charakter. Lubię stawiać na swoim. Gra w Minecrafta sprawia mi wielką przyjemność i jest odskocznią od życia codziennego.
  5. Wymień kilka swoich największych zalet i wad: Moimi zaletami są: odważny, pewny siebie, przyjacielski, a wadami natomiast: arogancki, złośliwy, nerwowy.
  6. Co sprawia Ci największą przyjemność?: Dopingowanie Polakom w różnych sportach.
  7. Jakich sytuacji i czynności starasz się unikać?: Odpowiadania na bezsensowne pytania.
  8. Czy uznajesz donosicielstwo za półśrodek do osiągnięcia swoich celów?: Zależy od sytuacji.
  9. Czy posiadasz szczególne osiągnięcia w jakiejś dziedzinie?: Tak, w sporcie.

Postać w grze, na serwerze 

1. Nick w grze: SzopeN.
  2. Czy posiadasz konto Premium?: Nie.
  3. Czy kiedykolwiek dostałeś bana na jakimś innym serwerze MC, jeśli tak - za co?: Kiedyś na pewno. Nie pamiętam za co.

Inne 

1. Co motywuje Cię do dalszej gry w MC?: Myśl o dalszym zdobywaniu doświadczenia.
  2. Od kiedy grasz w Minecrafta?: Od wersji 1.5.2.
  3. W jakich godzinach możesz być na serwerze?: Wakacje są więc dużo wolnego czasu mam, choć dokładnych godzin aktywności na serwerze nie znam, ale tego czasu będzie sporo gdy już rangę zdobędę.
  4. Czy posiadasz TeamSpeak3?: Tak.
  5. Przekonaj nas do siebie. Dlaczego mamy Cię wybrać? Co jest w Tobie wyjątkowego?: Każdy człowiek jest wyjątkowy na swój sposób. We mnie jest coś takiego, że pomagam ludziom, którzy są w kłopotach (nie finansowych) i czerpię z tego ogromną przyjemność. Dodam jeszcze, że byłem ChatModem na serwerze Zyczu, więc doświadczenie w tej dziedzinie mam.

Kontakt 

1. Numer GG: 22650152.
  2. Nazwa na Skype: szopen_05.

Na Skype mnie jest trudniej znaleźć, więc radzę pisać na Gadu Gadu.

Podanie jest moje. Składałem je niedawno na forum pewnego serwera i teraz zrobiłem kopię.

Czekam na poważne propozycje.

Pozdrawiam.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...