Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nie mogę aktywować Windows 10

karl221

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem cały czas gdy klikam aktywuj wyświetla mi się napis "Nie można aktywować systemu Windows. Spróbuj ponownie później." 

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam, poprostu im pewnie serwy niewyrabiają. Wystarczy czekać. Na moim kompie od razu się aktywował, a na 2 kompie (siostry) aktywował się po jakichś 2-3h

Ja z win 8.1 się przesiadałem u siory z win 7, oba legalne. Kwestia czasu.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Bez problemu działa , czasem załapie po kilku sekundach czasem po minucie nawet albo wcale. Ta aktywacja nie jest tak ważna, przez rok nie jest wymagana zwłaszcza dla pirackich wersji której nie da się aktywować . 

Jak zauważyłem aktywacja działa praktycznie zawsze jeśli jest się zalogowanym na konto Microsoftu a nie na lokalne.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zaktualizowałem Win 8.1 do 10 i miałem ten sam problem.Poczekałem i problem rozwiązał się sam.Windows sam się aktywował po jakimś czasie, więc radzę ci po prostu poczekać.

Opublikowano

Skoro masz uaktualniany system piracki to nie ma żadnego problemu 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie tylko ty to masz, zrobiłem upgrade z 8.1 do Win 10 i też mam ten problem...

Maruusek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...