Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót starego serwera? Wypali coś takiego?

Stary EpicPvP powraca?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrałbyś/aś?

• Tak
      7
    • Nie
      7
  2. 2. Pamiętasz ten serwer?

• Tak
      4
    • Nie
      10
  3. 3. Wypali taki serwer?

• Tak
      7
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witajcie, chciałbym zapytać czy ktoś pamięta stary serwer minecraft 1.5.2 nazwa: EpicPvP (epicpvp.srvmc.pl Jeżeli to reklama to proszę o usunięcie tego ip, lecz serwer już padł) Może ktoś pamięta nazwę.

Teraz troszkę go opiszę, grało tam po 150/250 osób.

Na serwerze:

- Zawsze w soboty o 18 był event z teleportem na inną mapę gdzie byli rozstawieni villagerzy. Handlowało się za głowy (prot 10,15,20,25,30,35)

Głowy były ze skinami np: Głowa Pajaka (skin pajaka) glowa endermana prot 35 itp.

- Na serwerze było ok. 6 bardzo dopracowanych map, gladiatorzy, wioska, kuchnia, tęczowa itp.

- Bossy co 1h z każdego wypadał jakiś cenny item np glowa kolosa (gianta) i za nie się handlowało

- Były miecze np: Miecz eventu v1,v2,v3,v4,v5

- Magazyny dla Sponsora i Vipa.

- Na serwerze było bardzo dużo cheaterów, lecz jakbym miał przywrócić taki serwer to by ich wcale nie było.

Serwer dla mnie był bardzo fajny, lecz właścicielowie mieli go za przeproszeniem w d**pie. Skontaktuje się z nimi w celu pozwolenia lub jeśli by chcieli to razem byśmy go przywrócili na wersję 1.5.2 dla mnie to najlepsza wersja (bo na te 1.7-1.8 jest pełno serwerów i to do ... ). Nie wiem i pytam czy byście na takim serwerze chcieli zagrać, a może ktoś go pamięta. On by dalej był, lecz wystartowała wtedy wersja 1.6.4 i właściciel zmienił na nią, serwer stracił graczy grało po 30 osób, aż wkońcu padł rok temu.

784091427630431250239.png

Opublikowano

Serwera nie kojarzę. Spytać się właściciela zawsze możesz, chociaż wątpię aby Ci pozwolił na reaktywacje tegoż serwera. Ostrzegam też, że nie każdy serwer po reaktywacji ma ponownie dużo graczy - widywałam często jak serwery wtedy jeszcze bardziej upadały - fakt, na początku może było troche osób, ale po kilku miesiącach było maksymalnie właśnie 30 osób. Pewności nigdy nie będziesz mieć czy projekt w 100% wypali, szczególnie że serwerów tego typu pewnie się troche już znajdzie, myśle że dobrze będzie zrobić coś czego w Polsce nie ma lub jest tutaj tego mało. Mimo wszystko życzę powodzenia.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Gram dużo na serwerach HC, EasyHC czy Survival i wiem jak wygląda sprawa pvp. Wszyscy, którzy lubią powalczyć jedynie gdzie grają to wszystkim znany hiplay. Pokaż mi inny serwer pvp, który cieszy się wielką popularnością - nie znajdziesz :) Więc albo to będzie wielki sukces albo wielki niewypał! Mimo wszystko życzę powodzenia, bo nawet jeśli nie wyjdzie to można przebudować serwer.

qTyp0z6.png

Opublikowano

ShirXion Bardzo dobrze pamiętam ten serwer on był na 1.5.2 miałem tam Sponsora i czasami pomagałem adminom. Przegrałem tam bardzo dużo godzin

Jeżeli chcesz mogę ci pomóż w reaktywacji serwera dobrze pamiętam go

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...