Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez to mam, potrafi ktoś zaradzić?

Za co dostalem ostrzezenie? Wszystko juz traktujecie jako spamowanie postami? Moze łaskawie zobaczcie ze zalozylem temat o podobnej tematyce a tutaj szukam pomocy a nie ilosci postow... puknijcie sie w czoło następnym razem

Opublikowano

Musisz nacisnąc 3 razy "logout.bat" , potem uruchomic jako administrator BolStudio.exe 

Gdy CI się zaaktualizuje , nie wyłączaj bola tylko włącz Hijacker i zaloguj się na swoje konto nulled :3

Wtedy będzie działać , też miałem z tym problem :P

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

Musisz nacisnąc 3 razy "logout.bat" , potem uruchomic jako administrator BolStudio.exe 

Gdy CI się zaaktualizuje , nie wyłączaj bola tylko włącz Hijacker i zaloguj się na swoje konto nulled :3

Wtedy będzie działać , też miałem z tym problem :P

nacisnąć 3 razy? potem wstać od kompa, trzymając się za lewe ucho zatańczyć kankana, zrobić miksturę składającą się z 7 żołędzi, 2 jajek, włosów wróżki i 3 jąder koguta, taką mieszankę podać koledze z teamu do wypicia(najlepiej junglerowi), a następnie zmusić go do uruchomienia bola, przy pomocy telepatii, wtedy zadziała - co więcej, już nigdy nie trzeba będzie czekać na update :)

przepraszam :x nie mogłem się powstrzymać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...