Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam Guard

Vakosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż planuje format i nie chcę znów czekać tygodnia na wymiany słyszałem że można skopiiować jakiś plik z steam guard i wkleić po formacie i uniknąć bana na 7 dni. mógłby ktoś  jaki jest to plik i gdzie się znajduje? prosze nie pisać komentarzy że takie coś nie istnieje.

UggNk9.gif

Opublikowano

Możesz  wyeksportować cookie Steam z  przeglądarki(Chrome, Firefox), a później je zaimportować do tej już po formacie

Opublikowano

Nie ma nic takiego ... 

Steam działa na zasadzie "Nie widziałem cię tutaj więc daj mi taki jeden kod" 

prosiiłem aby nie pisać takich komentarzy jeżeli nie wiesz to nie nabijaj sobie postów. Steam działa na zasadzie jakiś cookies . na necie był poradnik jak to omiinąć było trzeba skopiować plik z folderu steam i wkleić na nowo po formacie i w ten sposób omijałeś 7 dniowego bana.

UggNk9.gif

Opublikowano

SteamGuarda da się ominąć wystarczy skopiować Folder STEAM na pendrive i wgrać sobię tylko folder w ten sposób nie prosi nas o kod i możemy się odrazu wymieniać. /Sprawdzone

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...