Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Sprzęt do CSGO.

Pozdro600a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie co sądzicie o tej myszce: http://www.empik.com/mysz-natec-genesis-gx57-4000-dpi-natec,p1105545045,elektronika-p: jej cena waha się od 100 zł do 130 zł oraz posiada 4k DPI.

I pytanie jest takie czy ona jest dobra do cs? Osobiście testowałem ją przez 3 dni i spisuje się rewelacyjnie, a jaka jest wasza opinia ?

Jeszcze mam pytanie jakie mogę kupić dobre słuchawki do cs + klawiaturę.

Koszt słuchawek do (120zł-150zł)

Klawiatura do (100zł-120zł) gdyż większego znaczenia podczas gry ona nie ma.

Opublikowano

No to tak. 

Myszka jak myszka :v Jak ci się nią dobrze grało to jest git. 

Co do słuchawek to od najtańszych czyli 120 polecam - Ozone Rage ST potem już jakieś droższe czyli 170 - Creative SB 

Co do klawiatury to Klawiatura Natec Genesis RX66 Backlight Black (NKG-0503). Podświetlana klawiatura. Dobrze wyprofilowane klawisze.

Z tymi superluxami mnie dobijacie .... Słuchawki które grzeją uszy. Mają słabe pałąki, szybko mogą się połamać przez swoją budowę, słabe tony/basy. Wszyscy je zachwalają bo mają po prostu gąbki które wygłuszają dosyć prawilnie. 

86226145013474567463.png

Opublikowano

No to tak. 

Co do słuchawek to od najtańszych czyli 120 polecam - Ozone Rage ST potem już jakieś droższe czyli 170 - Creative SB 

Co do klawiatury to Klawiatura Natec Genesis RX66 Backlight Black (NKG-0503). Podświetlana klawiatura. Dobrze wyprofilowane klawisze.

Z tymi superluxami mnie dobijacie .... Słuchawki które grzeją uszy. Mają słabe pałąki, szybko mogą się połamać przez swoją budowę, słabe tony/basy. Wszyscy je zachwalają bo mają po prostu gąbki które wygłuszają dosyć prawilnie. 

Ziomuś superluxy hd681 mają większe pasmo przenoszenia niż takie razer krakeny... Sam je mam i rzeczywiście jeden pałąk mi pękł, lecz pod plastikiem jest metalowy drut przez co dalej zachowują swój kształt, jakby tego pęknięcia nie było. Te słuchawki spadały mi z biurka z 20 razy i nic się z nimi nie dzieje. Mi nigdy nie grzały uszu, nawet przy wielogodzinnej sesji przed komputerem. Od tych ozonów dużo lepszym wyborem będą właśnie superluxy.

Opublikowano

ja posiadam klawiature g510S cena jest wysoka ale warto wydać moim zdaniem.
Co do słuchawek ja mam 2 pary
1- http://www.amazon.com/Denon-DNHP1000-Super-DJ-Headphone/dp/B000NB05WO
2- Robią za micro i nie polecam to plantronics modelu nie pamiętam.

Wracając do myszki miałem za 10 Euro i spisywała się dobrze i jak dla mnie myszki oraz inny sprzęt skilla Ci nie da wystarczy że się przyzwyczaisz kilka mieś temu kupiłem sobie myszke ( http://www.amazon.co.uk/Trust-GXT-Gaming-Mouse-Laptops/dp/B0081YUH8M) i to mi wystarczy..

image.png

Opublikowano

No to tak. 

ty tak na poważnie z tymi gównograjkami?

mycha słaba, dołóż do alcora lub kinzu v2/v3

słuchawki superluxy hd668 /681

klawiatura http://www.skapiec.pl/site/cat/3142/comp/6920058#from80061<<

Opublikowano

Jedyna słuszna myszka w cenie do 150 to będzie kinzu v2/v3. Później masz Zowie FK1/2 i SS sensei. Ze słuchawek to superluxy zjadają wszystkie słuchawki w cenie do 200zł.

Opublikowano

Witam, mam pytanie co sądzicie o tej myszce: http://www.empik.com/mysz-natec-genesis-gx57-4000-dpi-natec,p1105545045,elektronika-p: jej cena waha się od 100 zł do 130 zł oraz posiada 4k DPI.

I pytanie jest takie czy ona jest dobra do cs? Osobiście testowałem ją przez 3 dni i spisuje się rewelacyjnie, a jaka jest wasza opinia ?

Jeszcze mam pytanie jakie mogę kupić dobre słuchawki do cs + klawiaturę.

Koszt słuchawek do (120zł-150zł)

Klawiatura do (100zł-120zł) gdyż większego znaczenia podczas gry ona nie ma.

Po co Ci 4k DPI do CS'a? Z tańszych weź sobie Logitech G100s

Słuchawki to Superlux'y

Klawiatura - byle jaka mechaniczna, klawiatura nie jest aż tak ważna ;)

Opublikowano

Dziękuje za pomoc.

Z myszek chyba wezmę tą: Logitech G100S

Słuchawki: Luxy HD 668B.

A klawiatura może Genesis RX66 Blacklight ale nad tym się zastanowię, gdyż ona dużego znaczenia nie ma w grze.

Wszystkim dziękuje za pomoc w wyborze sprzętu i za komentarze. / Temat można zamknąć.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...