Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blad clienta laneris s2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam start juz dzis o 18 a ja mam problem z clientem tego serwera. SS przedstawia  blad ktory wyskakuje  po wcisnieciu  ikonki linares'a by wejsc w panel logowania etc

na odp iz potrzebuje net fremwork moj system nie obluguje a ni 4.5 ani wyzej....co zrobic by dalo sie to wszystko jakos naprawic ? dla  osoby ktora pomoze to naprawic limit +

1ss to po uruchomieniu clienta linaresa

post-1240367-0-71694800-1438166948_thumb.jpg

2ss to po zaladowaniu  instalatora net'u

post-1240367-0-68016900-1438166973_thumb.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Nie wiem po co chcesz włączyc skoro jeszcze nie wystartował. Zakładam, że pare minut przez startem trzeba będzie spatchowac czy coś.

Nowicjusz
Opublikowano

No wtedy nie za bardzo pomogę bo użytkuje Viste więc nie za bardzo znam się na XP. Ale jeśli to wina sp to może gdzieś w necie znajdziesz starszą wersję.

Opublikowano

Masz antywira? może ci uszkodził exe.

Lub problem leży od ich strony, źle skompilowana binka i nie będzie działać na xp.

Właśnie windows xp taki jest... po co ludzie korzystają z takiego przestarzałego gówna...

witam start juz dzis o 18 a ja mam problem z clientem tego serwera. SS przedstawia  blad ktory wyskakuje  po wcisnieciu  ikonki linares'a by wejsc w panel logowania etc

na odp iz potrzebuje net fremwork moj system nie obluguje a ni 4.5 ani wyzej....co zrobic by dalo sie to wszystko jakos naprawic ? dla  osoby ktora pomoze to naprawic limit +

1ss to po uruchomieniu clienta linaresa

attachicon.gifbez tytułu23.JPG

2ss to po zaladowaniu  instalatora net'u

attachicon.gifbez tytułu2.JPG

zainstaluj net framework 3.5/4.0

vcredist 2005 86/64 bit

vc redist 2008 86/64bit

vc redist 86/64 bit

ewentualnie jeszcze net framework 2.0/3.0

A najlepiej to bym proponował "storrentować" windows 7 :>

Ale to już bardziej skomplikowane, w sensie darmowy windows *forum nie popiera piractwa

Opublikowano

hmyy pobieram te 3 programy  bo frameworka udalo sie 4.0 wgrac i nadal to samo ;/ no ale tevia dziala normalnie, netmetin też terios, elium etc no kurde komputer tyd z tym xp chodzi wczesniej 7 byla :0 wiec chyba to nie wina xp jak chodza inne serwery..ciekawe kiedy  bd mozna spatchowac chyba ze to ostateczna wersja clienta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...