Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głośniki do komputera, a także domowe

AllvarusAMD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciałbym zaczerpnąć waszej pomocy, a dokładniej poszukuje głośników, główne zastosowanie komputer, ale i też przy okazji chciałbym ich używać jako audio w domu. 
Chciałbym się zmieścić w koszcie 400zł. 

A pomoc nagradzam limitem like :D

sygnatura.png

Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek.

Opublikowano

Witam chciał bym przedstawić swoją opinie na ten temat. Osobiście polecam ci drogi użytkowniku z moich odczuć

i wrażeń, słuchawki nauszne polecane przeze mnie to creative Sound Blaster tactic3d rage usb V2.0 

które kosztują 80Euro ale można je dostać o wiele taniej w sieciówkach takich jak np. saturn bynajmniej

ja w saturnie kupowałem za około 280zł, ale mam jedno zastrzeżenie do nich złączenie podstawy

pod głowę a samych słuchawek jest delikatne. Drugim moim typem są słuchawki Razer Kraken Pro Green koszt to

na stronie sklepu 100Euro ale da się je dostać taniej za około 350 zł, osobiście bardzo je polecam  

dźwięk jest bardzo czysty tak jak w przypadku Creative ale te Razery są pancerne spadały mi wielokrotnie

a nic się nie stało.

post-1415638-0-45007300-1438452795.png

post-1415638-0-75069100-1438453517.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...