Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameGuard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano! Od rana grałem w metka i nagle mnie wydupiło...Właczam metka od nowa wsyztskie Ch padły no to czekam godz...Ok dziala Ch ale nie laczy...Wlaczylem znowu patcha i pobrało mi GameGuard...Właczam Kamera inne czity jakie mialem i nic nie dziala ... Mam pytanie czy metin2 dodał jakieś lepsze oprogramowanie ktore blokuje czity czy o co kaman ? :D

Opublikowano

I bardzo dobrze i tak i tak administracja banuje jak leci bynajmniej nie będzie miała teraz tyle roboty wiedziałem że jak Metin2 zmieni to gówno HackShiled'a to era czitów do PL się zakończy (lub będzie mocno ograniczona)

Choć nie spodziewałem się że zmieni z HS na GameGuard spodziewałem się X-Trap lub XIGNCODE

z X-Trap sie spotkałem da się jakieś małe czity odpalać w LastChaos (czy jakoś tak) ale w C9 Online nie widziałem żadnego czita nigdy a C9 ochrania XIGNCODE

Z tego co widzę XIGNCODE i GameGuard działają na tej samej zasadzie więc powodzenia w odpaleniu cheatów ;]

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

I bardzo dobrze i tak i tak administracja banuje jak leci bynajmniej nie będzie miała teraz tyle roboty wiedziałem że jak Metin2 zmieni to gówno HackShiled'a to era czitów do PL się zakończy (lub będzie mocno ograniczona)

Choć nie spodziewałem się że zmieni z HS na GameGuard spodziewałem się X-Trap lub XIGNCODE

z X-Trap sie spotkałem da się jakieś małe czity odpalać w LastChaos (czy jakoś tak) ale w C9 Online nie widziałem żadnego czita nigdy a C9 ochrania XIGNCODE

Z tego co widzę XIGNCODE i GameGuard działają na tej samej zasadzie więc powodzenia w odpaleniu cheatów ;]

juz kamer wypuscil moda znaffco

Opublikowano

juz kamer wypuscil moda znaffco

w przeciwieństwie do was nie siedzę nałogowo na jego stronie z wywalonym jęzorem w oczekiwaniu na aktualizacje ...

wypowiedziałem się na ten temat a skoro GameGuard nie jest lepszy od HS to dla mnie to jest gówno zastąpione gównem ;] a myślałem że będzie tak dobry jak XIGNCODE ale widzę do pięt nie dorasta

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Heheheh jak wypuscil to gitara bo mam fajny sposob na zarobek 1h=1kkk Diumar :D Trzeba pomyslec i w dzien jak siedzi sie 10h ma sie 10kkk a potem tylko aukcje i na allegro ;) No ja już sb sam poradziłem i zrb obejście :D

Opublikowano

Niby prawda, ale powiedz mi, czy sam wierzysz w te słowa w 100%? Zawsze znajdzie się jakiś bonzo co da radę każdym zabezpieczeniom. Hackerzy na większej skali potrafią przejść i wkraść się w zabezpieczenia stron bankowych, taki metin dla nich, to jest nic xD To tylko przykład, wiem że owe osoby takimi rzeczami się nie zajmują, aczkolwiek napewno ktoś jest na tyle mądry i obeznany w tym że da radę xD Ja głupotą swoją dałem radę odbezpieczyć klienta divine ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...