Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartphone do około 600zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam dobrego smartphone w cenie +/- 500zł (Cena maksymalna to około 650zł).

Z góry mówię, że nie wchodzą w grę żadne LG i HTC, oraz telefony z klawiaturą QWERY.

Preferuję Samsungi, ewentualnie Sony, dlatego w tym obszarze szukam.

Wstępnie zainteresował mnie 'Samsung GALAXY Ace 4'

Prosiłbym o opinie, oraz inne telefony podobne do niego.

Dodatkowe informacje - nie szukam tabletu, nie chcę mieć ekranu rodem z telebimu :)

Aktualnie mam 'Samsung Galaxy mini 2' i mniej więcej taki (bądź nieco większy) ekran mnie interesuje.

Pozdrawiam i posypią się like :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Używany iPhone 4s.

Nowy telefon, nie używany.

iPhone nie są na androidzie i ciągle im pęka szybka, to mnie odstrasza.

Dodatkowo prosiłem o opinie, bo samymi nazwami to jak mówić o matematyce samym słowem matematyka.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Żaden samsung, ponizej 1k wszystkie to gówna. Sony też żadnych ciekawych nie ma. Szukaj lumii albo zenfone 5

Albo moto e lte lub moto g 2014

Opublikowano

Żaden samsung, ponizej 1k wszystkie to gówna. Sony też żadnych ciekawych nie ma. Szukaj lumii albo zenfone 5

Albo moto e lte lub moto g 2014

Pisałem samsung i sony. Nie chodzi mi o telefon rodem z nasa, bo nie mam manii telefonicznej. Po prostu chcę by był nieco szybszy od mojego obecnego.

Limie ma mój tata i powiem, że większego syfu nie widziałem, dlatego to odpada.

Co do asusa, to też dobra myśl, zobaczę co mają w ofercie :)

Jeśli możesz jeszcze te 30 zł dopłacić

http://allegro.pl/huawei-honor-4c-dual-sim-pl-8-rdzeni-13-mpx-fv23-i5505062002.html

Nie wiem czy coś lepszego na androidzie jest w tej cenie z nowych telefonów

Huawei z wyglądu nie za bardzo, chociaż nie powiem, jak na cenę, to mógłby być :)

Poczekam jeszcze na inne propozycje.

Ja polecam samsung galaxy s3 mini około 500zl

Używam go aktualnie wszystko bez zażutu

Ten w miarę trafny w moje oczekiwania, przemyślę nad nim :)

ps. dałem w temacie jeszcze informację o jednym telefonie, nikt nie miał z nim styczności by jakkolwiek go ocenić?

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nie wiem czemu nie chcesz lg... mój LG LEON LTE jest świetny... android 5.0.1 polecam :D

To już jest spam, skoro nie chcę LG, to nie chcę i to nie podlega dyskusji, bo temat nie jest opinią marek tylko szukam telefonu. Wstępnie powiem, dla objaśnienia, dla mnie telefony typu LG, HTC, (android) i poza androidem Nokia, iPhone, to syf. Po prostu nie chcę i skoro w temacie piszę wyraźnie, że nie chcę, to nie zmuszaj mnie, mówiąc, że jestem dziwny bo tego nie lubię. Powiem tak, jak ktoś chce jaśniej znać powód czemu nie chcę, to albo niech założy temat odnośnie opinii i mnie oznaczy tam, albo na PW. Bo to, że Ty masz LG i Ci pasuje, nie znaczy, że mi będzie pasował. To samo mi samsung najlepiej chodzi, to nie znaczy, że Tobie przypasuje :)

Macie jeszcze jakieś propozycja, czy też opinie?

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Warta zobaczenia jest Moto G 4G - w tym roku sony wyda także nowy, tani smartfonu więc możesz też trochę poczekać, chyba że Ci się spieszy.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

To już jest spam, skoro nie chcę LG, to nie chcę i to nie podlega dyskusji, bo temat nie jest opinią marek tylko szukam telefonu. Wstępnie powiem, dla objaśnienia, dla mnie telefony typu LG, HTC, (android) i poza androidem Nokia, iPhone, to syf. Po prostu nie chcę i skoro w temacie piszę wyraźnie, że nie chcę, to nie zmuszaj mnie, mówiąc, że jestem dziwny bo tego nie lubię. Powiem tak, jak ktoś chce jaśniej znać powód czemu nie chcę, to albo niech założy temat odnośnie opinii i mnie oznaczy tam, albo na PW. Bo to, że Ty masz LG i Ci pasuje, nie znaczy, że mi będzie pasował. To samo mi samsung najlepiej chodzi, to nie znaczy, że Tobie przypasuje :)

Macie jeszcze jakieś propozycja, czy też opinie?

Mozesz mi wytlumaczyc co ma Samsung/Sony czego nie ma LG?

Wszystko Ci objasnie.

//sprawdz asusa, ew. Uzywek sgs3.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Mozesz mi wytlumaczyc co ma Samsung/Sony czego nie ma LG?

Wszystko Ci objasnie.

//sprawdz asusa, ew. Uzywek sgs3.

Kolejny, który nie umie czytać. Pisałem, że wyjaśnić mogę na PW, albo w temacie dot. opinii. Dodatkowo pisałem też o tym, że skoro ktoś lubi LG, to czemu ja muszę lubić? Jak chcesz znać powód, to na PW zapraszam, nie będę pisać opinii w temacie, gdzie tylko poprosiłem o model telefonu, który będzie mi odpowiadał.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Kolejny, który nie umie czytać. Pisałem, że wyjaśnić mogę na PW, albo w temacie dot. opinii. Dodatkowo pisałem też o tym, że skoro ktoś lubi LG, to czemu ja muszę lubić? Jak chcesz znać powód, to na PW zapraszam, nie będę pisać opinii w temacie, gdzie tylko poprosiłem o model telefonu, który będzie mi odpowiadał.

Uspokoj się kicha, bo bohaterowac tutaj nie powinienes.

Zamiast opisac czemu nie trawisz ww. mark, to zaczynasz dyspute o tym jak to ja nie potrafie czytac, a sam nie wykazujesz sie ponadprzecietnymi umiejetnosciami czytania. Zapytalem tutaj bo dotyczy to tematu, wiec uspokoj sie, a jak masz jakies przykre wspomnienia z lg to ich nie pisz.

||Sgs3 kupisz, moze dorwiesz gdzies na allegro loombardowe s4.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Samsung galaxy ace 4 dobra sprawa, ladny super amoledowy ekran, dobra specyfikacja w tej cenie. Telefon sam miałem miesiac temu i polecam, nie zawiedziesz się :)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Uspokoj się kicha, bo bohaterowac tutaj nie powinienes.

Zamiast opisac czemu nie trawisz ww. mark, to zaczynasz dyspute o tym jak to ja nie potrafie czytac, a sam nie wykazujesz sie ponadprzecietnymi umiejetnosciami czytania. Zapytalem tutaj bo dotyczy to tematu, wiec uspokoj sie, a jak masz jakies przykre wspomnienia z lg to ich nie pisz.

||Sgs3 kupisz, moze dorwiesz gdzies na allegro loombardowe s4.

Człowieku, weź wyjdź z tego tematu. Skoro dla mnie LG to syf, to go nie kupię i nie będę go kupować, bo jakiś random MPC, co struga bohatera i myśli, że jest lepszy od innych, tak mówi (w sensie, że są dobre). Ponownie odsyłam do nauki czytania. Powód? PW Zapraszam.

Samsung galaxy ace 4 dobra sprawa, ladny super amoledowy ekran, dobra specyfikacja w tej cenie. Telefon sam miałem miesiac temu i polecam, nie zawiedziesz się :)

Dzięki za opinię o nim, mam nadzieję, że jeszcze jakieś się pojawią o tym modelu :)

Macie jeszcze jakieś propozycja Samsunga albo Sony? Bądź opinię o podanym w temacie modelu?

MPC Hejter Team Leader

Pasjonat
Opublikowano

W zasadzie nie dostaniesz nic nowego i lepszego niż Motorola którą podano już wyżej. W takim wypadku to najlepszy wybór pod względem jakość - cena.

Przynajmniej moim zdaniem, a szybszy niż Twój obecny telefon będzie zdecydowanie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...