Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam mapy pod średniowieczne miasto

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Z kolegą planujemy sobie pobudować czasami dlatego szukam jakiejś ciekawej mapy, chodzi mi o teren głównie.. Mają być góry, rzeki, lasy itp. Chyba wiadomo, co nie? Najlepiej jakby teren został zrobiony worldpainter'em bądź podobnym programem. Chcemy sobie jak na razie tylko pobudować, może później coś z tego wyjdzie :P Jak ktoś ma jakieś doświadczenie w takim programie tworzącym teren niech się zgłosi do mnie i jakby mógł to niech go zrobi + mógłby mnie również czegos nauczyć. Jak ktoś ma również jakąś tendencje do budowania ładnych, obszernych miast w stylu średniowiecznym to również może napisać. Jak na razie serwer mamy postawiony na hamachi bo nie ma potrzeby kupować jakiejś maszyny.

PS: Zapomniałem dodać, że również ma być dosyć sporo mniej więcej płaskiego terenu aby można było tam postawić owe miasta i inne budynki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...