Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

windows 10

k0zi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według wielu potwierdzonych źródeł nawet pirackie wersje nowszych Windowsów dostaną możliwość darmowej aktualizacji do Win 10. Ta odsłona systemu od Microsoftu ma być ostatnią i wspieraną pernamentnie, więc się nie spieszę. Za parę lat skuszę się na zakup Windowsa, nawet jeśli będzie kosztował te trzy stówy. Moim zdaniem lepiej poczekać, bo nie wiadomo czy aktualizacje będą płatne.

76561198038425183.png

Opublikowano

@554461402688252517908.png Biumrk Sprawdziłem, masz rację. Darmowy okres można nazwać roczną wersją próbną. Później będzie trzeba kupić system. W sumie nie jest źle. Systemy operacyjne zawsze są płatne (wyjątek: Ubuntu), a darmowy rok, to bardzo dużo czasu na decyzję.

76561198038425183.png

Opublikowano

O czym wy mówicie?

Przez najbliższy rok możecie zaktualizować system do Windowsa 10, nabywając tym samym do niego licencję. W związku z tym po upłynięciu 12 miesięcy nie będziecie musieli nic płacić, a Windowsa 10 będziecie mieć na stałe.

Opublikowano

@Pr0berMastah Microsoft tak konfabuluje z Windowsem 10, że sam już nie wiem. Raz mówi tak, kiedy indziej inaczej. Chociaż ta oferta mnie obejmuje, to nie wchodziłem w launcher do nowego systemu.

76561198038425183.png

Opublikowano

Użytkownicy legalnych systemów Windows 7 oraz Windows 8.1 mogą pobrać aktualizację do systemu Windows 10 z poziomu mechanizmu Windows Update za darmo przez okres jednego roku od dnia premiery. Wielu użytkowników wprowadzono w błąd pisząc, że Windows 10 jest darmowy tylko przez rok, a potem należy za niego płacić jak za usługę. Jest to nieprawda! Jeszcze raz powtarzamy - Windows 10 będzie można za darmo otrzymać mając legalny system Windows 7 oraz Windows 8.1 przez rok od dnia premiery, czyli do 29 lipca 2016 roku.

purepc

Po zaktualizowanie nie będzie trzeba będzie płacić abonamentu za w10 po roku od upgrade

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...