Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Długa przerwa i problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pewien problem otóż nie grałem przez dłuższą chwilę (mniej więcej od czasu fali banów ok 4 mieś. temu), lecz nagle naszła mnie ochota na lola, pograłem chwilę i myślę że trzeba wbić jakąś sensowną dywizję ;v Wchodzę na mpc i szok o c**j chodzi z tymi wszystkimi zaproszeniami na joduska jakimiś postami, rep. etc. Konto na joduska mam od jakiegoś roku jak nie lepiej :v Ściągam #ls instaluję skrypty, myślę może jakoś będzie działać sharp injectuje do gry wszystko ok, śliczny zielony napis League Sharp na górze ekranu ale skrypty nie działają/nie ładują się. Pewnie wyjadacze wiedzą o co chodzi. Z góry dzięki za pomoc pzdr. :]]]]]]]]]]]]]]]]

Opublikowano

Sharp jest płatny od paru miesięcy i free userzy mają tylko możliwość grania dziennie 2 normalnych gier + gry na botach. Reszta jest dostępna po subskrypcji czyli zapłaceniu. Jest crack, do którego jest wymagane 25 postów i 10 repa na forum nulleda, żeby działał poprawnie chociaż mi śmiga bez tego. Co do zaproszenia to są one zarezerwowane dla tych, którzy nie mają konta na jodusce a chcą kupić płatnego sharpa wtedy ktoś musi im dać zaproszenie do założenia konta

Opublikowano

Sharp jest płatny od paru miesięcy i free userzy mają tylko możliwość grania dziennie 2 normalnych gier + gry na botach. Reszta jest dostępna po subskrypcji czyli zapłaceniu. Jest crack, do którego jest wymagane 25 postów i 10 repa na forum nulleda, żeby działał poprawnie chociaż mi śmiga bez tego. Co do zaproszenia to są one zarezerwowane dla tych, którzy nie mają konta na jodusce a chcą kupić płatnego sharpa wtedy ktoś musi im dać zaproszenie do założenia konta

Żadne posty ani repy nie są potrzebne, aby pobrać cracked L# :)

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Żadne posty ani repy nie są potrzebne, aby pobrać cracked L# :)

Wiem, bo mam konto jedynie z 3 postami i wszystko śmiga. Inni po prostu twierdzili, że trzeba te wymagania spełniać, żeby L# działał

Opublikowano

no i c**j z tym ale i tak go nie odpali bo nie ma 25 postow i 10 repow elo 

Ten typ dalej będzie siał ferment... idz siać KAPPE gdzie indziej..., nie trzeba żadnych rep'ów post'ów i innych g*wien,dziękuje dowidzeniam

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...