Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto z cs go

AndYouForMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam małe pytanie zanim zacznę działać w sprawie ukradzionego konta na steam'ie . Mianowicie, założyłem pare miesięcy temu konto na steamie po to aby popykać w cs go, kolega wysłał mi tą gre jako prezent a ja dałem mu hajs w realu . Dziś o 1:33 wyskakuje mi ze ktos sie zalogował na moje konto po czym zoorientowałem się że nie moge sie zalogować, wchodze na strone aby odzyskać hasło a tutaj e-mail zmieniony na k*****@W*****.*** coś takiego . Mam pytanie czy dam radę w jakiś sposób odzyskać to konto wraz z cs go ? Koleś prawdopodobnie wkradł się przez maila w ktorym zdarzylem zmienic hasło .

Opublikowano

Żeby odzyskać konto musisz mieć dowody, że było ono twoje. Jeżeli kolega dał ci tą grę jako prezent to dowodów nie masz. Musiał byś mieć Cd-Key. Masz Cd-Key masz i konto. Next time nie polecam wchodzić w strony typu "Pokazać ci małe kotki w piwnicy?" 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Chodzi właśnie o to że nie wchodziłem w żadne takie strony, jestem osobą pełnoletnią, bardzo dobrze znam się na komputerze :) W życiu w żaden podejrzany link bym nie klikał. Akurat w czasie gdy mi się włamano na konto grałem sobie w ten cały Adventure Capitalism czy cos takiego . Nie mam pojęcia jakim cudem to się stało . Trudno napisze do supportu i poczekam . Najwyżej 30 zł i kilka godzin na cs go nie będzie moje .

Opublikowano

Mam cd keya z gry sniper 2 ghost warrior ale tą gre mialem na innym koncie ale chyba moglem przypisac do tego swojego. Nie wiem czy jest taka opcja ze moga to sprawdzic ale ja mogłbym podac im wszystkie dane kto mi wysłał gre z kim sie wymieniałem skinami i skrzynkami w cs go a nawet jakie skiny miałem dokładnie. Tylko ze tych skinow pewnie juz nie ma ;)

Opublikowano

To nic nie da :D Ja też mogę do nich napisać i dostać konto Get_Righta :P Nie no tak to nie działa. Cd-Key albo po koncie ;)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Bulshit. Nie sluchaj sie ludzi ktorzy nigdy nawet konta nie odzyskiwali. Cd-kay albo pudelko? Na jakim wy swiecie ludzie zyjecie. Jest era internetu a nie jakis kodow czy pudełek.

Support zapyta cie o:

- pierwszy email uzyty na koncie

- metody platnosci

Jezeli nie pamietasz emialu - na pewno juz konta nie odzyskasz. Co do metod platnosci jesli nie doladowywales konta to poprostu im to napisz.

Najwazjniejsze jest abys zagadal z kolega ktory kupil ci CS:GO. Musi on wejsc na email potwierdzajacy kupno i wyslac ci jego tresc. Pozniej niech wejdzie w historie transakcji swojego konto na Steam i zrobi zdjecie dowodu kupna  - dodasz to jako zalacznik do swejego emaila do supportu. Trzecim waznym krokiem jest wejscie na 

https://help.steampowered.com/

(oczywiscie twoj kolega musi to zrobic nie ty) i zalogowanie sie na konto (nie tworzenie konta do odzyskiwania). Po zalogowaniu sie musi kliknac na CS:GO. Tam pokaze mu sie informacja ze CS:GO zostalo wyslane do uztkownika XXX jako gift. Warto zmienic jezyk strony help.steam... na angieslki i dopiero wtedy zrobic zdjecie - ktore rowniez dolacz jako zalacznik do emialu.

Mi te informacje wystarczyly ewentulanie support moze cie jeszcze o cos zapytac. Nie zdziw sie jesli nie odpisze ci nawet po tygodniu - odzyskiwanie konto troche trwa ale jezeli wszytsko zrobisz dobrze na pewno je odzyskasz.

Opublikowano

@AndYouForMe
Dzięki, wysłałem im pierwszą wiadomość bez żadnych screenów po polsku więc czekam jeszcze na odpowiedź, zobaczymy jak sprawa się potoczy .

Myślę że temat do zamknięcia. Dzięki wszystkim .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...