Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki i głośniki do Prodigy HD2 Advance DE

Michoł3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w tytule słuchawki do 200-300 złociszy bez mikrofonu. i głośniki do 200-400 muszą współgrać z wejściami których jest kapkę mało.    

słuchawki najlepiej żeby zamknięte/półotwarte co do reszty nie mam specjalnych wymagań. najlepiej jakieś zadbane jeśli chodzi o głośniki, słuchawki obowiązkowo nowe

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Słuchawki mają służyć do czego? Słuchania muzyki, grania w gry? Chcesz głęboki bas, czy zrównoważony?

Ja do słuchania muzyki używam Razer Kraken, do grania SteelSeries Siberia Elite(gorszy bas, niz krakeny, ale ponieważ są za drogie, to polecam ci rozglądnąć się za Siberia V2 (używane w dobrym stanie, nie są takie drogie), a dziewczynie dałem SSuperLux 669 (150zł, dobry bas, zamknięte, naprawdę fajne, jednak mnie bolały uszy od nich). - podane słuchawki są z mikrofonem (niektóre), ale jest on chowany, więc tak jakby go nie było).

btw. jeżeli jesteś zainteresowany SteelSeries Siberia Elite i innymi drogimi słuchawkami (w niższej cenie), to zapraszam do tego kolesia, sam kupiłem u niego pierwsze Elite (teraz mam już nowe), a także krakeny, których używam do teraz ;)http://allegro.pl/listing/user/listing.php?order=d&us_id=39337420

btw2. ja dzisiaj kupiłem razer kraken Neon Green, używane (nowe, ale uszkodzone(nacięcie na poduszce), za 131zł z wysyłką). Słuchawki nowe, uszkodzenie praktycznie nie przeszkadza (zobacz gdzie jest), a cena super ;) Tutaj link : http://allegro.pl/sluchawki-razer-kraken-neon-zielone-nowe-i5566874575.html

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Masz na karcie 2xRCA + jack czyli bez problemu podepniesz głośniki i słuchawki. W tej cenie świetnym wyborem są Edifiery R1600 TIII, ostatnio się zrobił na nie szał, świetne ciepłe i łagodne brzmienie, nie wymagają dużo miejsca do rozstawienia.

Co do słuchawek, zależy jakie brzmienie preferujesz i czy potrzebna Ci izolacja z zamkniętych, ja w tej kwocie myślałbym o kupnie SHP9500 jednak nie mają one ogromnych ilości basu, z zamkniętych masz Takstary Pro80(lekko podbity bas i wysokie), HD6000 (basowe, przyciemnione brzmienie) oraz Shure SRH440 (bardziej płaskie)

btw2. ja dzisiaj kupiłem razer kraken Neon Green, używane (nowe, ale uszkodzone(nacięcie na poduszce), za 131zł z wysyłką). Słuchawki nowe, uszkodzenie praktycznie nie przeszkadza (zobacz gdzie jest), a cena super ;) Tutaj link : http://allegro.pl/sluchawki-razer-kraken-neon-zielone-nowe-i5566874575.html
Gratuluję braku mózgu
Opublikowano

bass tak od 0 do 10 to 6 albo 7 

Przemyśle te edifiery ale poprosił bym jakieś 2.1 jeszcze chyba że któryś z moich 2 subwooferów się nadaje jeden to 

Samsung SMS-9200

a drugi to 

od głośników Tracer Macarena 2.1 ale do niego nie mam głośników

chociaż szczerze wątpię 

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Nic się z nich nie nadaje, te Edifiery 2.0 będą miały 2x tyle basu co te pseudo subwoofery xD

Z 2.1 w tej cenie Edifier C2XD, taniej Microlab FC330

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...