Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|R

|E

|K

|L

|A

|M

|A

|

|R

|E

|K

|L

|A

|M

|A

jN67WQm.jpg

PRkYGAM.png

250_bez_tla_.png

cpIEjMJ.png

Pierwszą rzeczą którą powinieneś wykonać po wybraniu naszego serwera jest wejście na nasze forum i zapoznanie się z regulaminami oraz poradnikami. Następnie należy złożyć podanie na ucznia i oczekiwać na weryfikację oraz akceptację podania. Gdy już przebrniemy przez te rzeczy można śmiało pobrać launcher oraz rozpocząć rozgrywkę. Nie zapomnij – jeżeli masz jakiś problem możesz śmiało zadać pytanie administracji która zawsze Ci pomoże!

BRmRf9q.png

82RqRkal.jpg

QRnEYew.png

6ZnfL3ol.jpg

YwNiyvXl.jpg

gwWc2YGl.jpg

NpESJRZ.png

Rkk7wiml.png

PuA8zsml.jpg

o7MtdDdl.jpg

FZsPj2Kl.jpg

EfnF8P9l.jpg

jwxRdWyl.jpg

YUz2ECll.jpg

pIoDFVCl.jpg

bQDIn4Hl.jpg

FAyW2UUl.jpg

5oo0DO6l.jpg

QQ9olcl.png

sMvsX07l.jpg

1d5h7Akl.jpg

GAiqVTp.png

ltR1APSl.jpg

BXM5uIs.png

- Quidditch,
- Zaklęcia,
- System skinów na 1.7.10 (Jedyny serwer w Polsce)
- Miotły,
- Czekoladowe żaby,
- Słodycze,
- Statystyki,

I wiele, wiele innych!

Specyfikacja serwera:

Sloty: 70

IP: hp.myhpspl.pl - jednak mamy własny launcher

Portal:

Kakamil / Silexan / Lapka

Opublikowano

Wiek serwera: 4,5 roku ;)

Dodam jeszcze od siebie że u nas w ekipie jest twórca SKLaunchera co jest gwarancją że launcher jest bardzo dobrze zrobiony.

Opublikowano

Ciekawa prezentacja muszę przyznać :D

Mam mały problem z waszym forum mail aktywacyjny nie przychodzi a permisje nie pozwalaja mi wejsc nawet do ucp ;d

Nie pobiorę również launchera; d - Juz pobrałem

Macie jakiegoś teamspeaka ?

Udostępnie sklep sms, api dowolne - Więcej info pw

Opublikowano

WoW!
Wejdę :D

Prezentacja nie jest zła, forum też ale ja zakochałem się w tych wszystkich rzeczach z Harrego pottera przeniesionych do MC :D

­

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

Serwer serdecznie polecam, pierwszy raz udało mi się go znaleść w listopadzie 2011 roku jeszcze na samym początku kiedy to dopiero z hamachi przeszedł na hosting. Serwer można powiedzieć był zawsze zapchany by się wyrobić na lekcję trzeba było już dobre 3 godziny wcześniej siedzieć na serwerze. Obecnie udało mu się przejść ogromną rewolucję jeśli chodzi o ekipę od tamtego czasu jak i samych budowli a także pluginów. Sam obecnie nie mam czasu grać lecz trzeba przyznać, że się rozwija w dobrym kierunku. ~ MineQuattro

Opublikowano

Świetny, bardzo dopracowany serwer na modach, istniejący już kilka lat. W tej chwili są tylko dwa tak stabilne i dopracowane serwery, a ten jest jednym z nich. To jwyraźnie świadczy o zaangażowaniu administracji. Dobrze dobrane mody, tekstury i unikalny klimat, jakiego nie doświadczysz na prawie żadnym serwerze Minecraft (oprócz jednego innego). Z czystym sumieniem mogę polecić nie tylko wielbicielom Harrego Pottera.

images.jpg

Opublikowano

Z nowości na serwerze:

-- Dodano wspaniałą, czarodziejską mini grę, gargulki.
- Wprowadzono podwaliny pod nowe karty czarodziejów, koniec z obrazkami na mapach, czas na najprawdziwsze karty z różnymi stopniami rzadkości!

Pierwsze karty zobaczycie już jutro/pojutrze, a planszę do gargulków możecie podziwiać na dziedzińcu przed Wielką Salą.

-Zaktualizowano texture pack. Teraz jest mniejszy.

Opublikowano

Od dnia dzisiejszego tj. 10.08.15 do życia powraca nasz wspaniały serwer głosowy TeamSpeak3! Gracze znów mogą cieszyć się wspólną rozmową na nowym TS3 naszego serwera! IP: myhpspl.pl Serdecznie pozdrawiamy i zachęcamy do użytkowania, Ekipa serwer myHPsPL

Opublikowano

- Przeprowadzono kolejne działania w celu umożliwienia gry dla słabszych komputerów.
- Zmodernizowano poziome menu na forum.

Opublikowano

- Zaktualizowano TexturePack (wporwadzono kilka zmian, oraz zmniejszono rozmiar wersji Light)
- Poprawiono Spoilery na forum.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...