Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade i pytania

LCPGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jako, że do końca wakacji będę siedział na działce, gdzie ping jest zbyt duży, aby cokolwiek zagrać, postanowiłem wreszcie zadbać o mój ekwipunek w cs go. Zacząłem ok. 19 z AUG torque za 3 centy. Obecnie posiadam cztery skrzynki. 2x chroma, 1x breakout i phoenix. Nad tymi właśnie skrzynkami siedzę w luj od dwóch godzin i na nic nie mogę je zamienić. Na co proponujecie mi je wymienić?

Do tego prosił bym o najważniejsze rady dla mnie jako młodego tradera :) Przeczytałem wiele poradników, ale jak coś to piszcie.

Jeśli nie będę umiał czegoś wytredowac, będę pisał w tym temacie z zapytaniem na co to wymienić :)

Z góry wielkie dzięki za pomoc. +++

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Jeśli masz dużo czasu to staraj się trade'ować itemki za podobną cenę, ale troszkę wyższą. Może się czegoś dorobisz, a potem to już Twój wybór ;) Masz do wyboru m.in Lounge'a ew. strony typu Jackpot :D

Opublikowano

Jeśli chodzi o lounge raczej ciężko będzie Ci coś tradeować gdyż do wygranej poniżej 1 euro mają prawo nie dać Ci nagrody więc teoretycznie żeby coś ugrać musiałbyś postawić na drużynę z góry zakładaną na przegranego i to wszystko ja polecam załadować to 10 euro ( 40 zł ) na portfel steam pokupować skiny po 1,5 euro i wtedy coś próbować mi się tak udało coś ugrać

gQSkfLC.png

Opublikowano

To znajdź jakiś dobry fp odnośnie betów na Facebook'u i się wzoruj :)

Na dobrą sprawę mogę przełamać stare fobie niby :) Może polecacie jakiegoś uczciwego handlarza u którego mogę kupić jakieś itemki za psc, bo nie chce czekać tygodnia po zakupie na rynku.

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Hmm. Co do dorobienia się, handlowaniem przy tak małych stawkach nic nie zyskasz. Kiedyś, było mnóstwo idiotów, którzy trejdowali się z lowbarem kilku/kilkunastu euro. Teraz, każdy zaczął robić road to knife i nikt nie chce stracić. Tak jak poprzednicy polecam Ci obstawiać, ja tak wygrałem kilkadziesiąt €, lecz pamiętaj, że jednak hazard. Można coś przewidzieć, ale mecze potrafią zaskoczyć - pierwszy przykład z brzegu VP vs Kniaguin cashe ;) Pamiętaj żeby być roztropnym, stawiać tylko na pewne mecze i takich drużyn, które znasz i wiesz jak, czym i na jakich mapach grają. 

Opublikowano

Hmm. Co do dorobienia się, handlowaniemMkprzy tak małych stawkach nic nie zyskasz. Kiedyś, było mnóstwo idiotów, którzy trejdowali się z lowbarem kilku/kilkunastu euro. Teraz, każdy zaczął robić road to knife i nikt nie chce stracić. Tak jak poprzednicy polecam Ci obstawiać, ja tak wygrałem kilkadziesiąt €, lecz pamiętaj, że jednak hazard. Można coś przewidzieć, ale mecze potrafią zaskoczyć - pierwszy przykład z brzegu VP vs Kniaguin cashe ;) Pamiętaj żeby być roztropnym, stawiać tylko na pewne mecze i takich drużyn, które znasz i wiesz jak, czym i na jakich mapach grają.

Jak pisałem wyżej mam już doświadczenie w obstawianiu normalnych jak i csowych meczy. Ja akurat mam inną taktykę działania jeśli chodzi o zarobek. Obstawiam mecze tylko jeśli drużyną przezemnie wytypowana ma mniej niż 50% na zarobek. Obstawiam tylko dosyć ryzykowne mecze. Dlaczego jak pisałem wyżej mam fobie przed obstawianiem? Mianowicie kiedyś w tydzień ze 100€ zrobiłem ok. 800. Jednak nagła zła passa sprawiła, że zacząłem przegrywać wszystko pod rząd. Bylem jednak zbyt zafiksowny, żeby odpuścić i nie opuściłem, obstawialem do ostatniego dolara, a żeby nie było, że mam jeszcze jakiś hajs to resztę przesralem na csgofast. Uzaleznilam się bardzo od hazardu i dlatego tak się go boje, ale i tak zrobię kolejna próbę obstawiania... M9 Bayonet marble fade sam się nie zrobi :)

Powtórzę moje pytanie. Polecacie dobrych i zaufanych handlarzy skinów za psc?

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...