Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiastun serwera - Cinematic

PhilipNlol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to z*******y zwiastun, proponował bym dodać jeszcze przejście pomiędzy hełmem a filmikiem (zaciemnianie ekranu), oraz inną czcionkę :) Nexa Bold <- polecam :) 

Opublikowano

Ogólnie to z*******y zwiastun, proponował bym dodać jeszcze przejście pomiędzy hełmem a filmikiem (zaciemnianie ekranu), oraz inną czcionkę :) Nexa Bold <- polecam :) 

Z tego co pamiętam, to czcionka nie posiada polskich znaków.

Jednakże co do przejścia zgodzę się, ale na to już trochę za późno. Następnym razem będziemy o tym pamiętali!

Średnie, nie zagram.

BTW. KIEDY START?

post-824895-0-10587300-1438120186.jpg

Opublikowano

Wszystkie sceny według mnie trwają za długo. Przykładowo napisy wyświetlają się po 5 - 6 sekund. W 2 sekundy każdy powinien przeczytać każdy tekst w zwiastunie. Przez to wszystko trwa długo i staje się nudne. Zwiastun powinien tez posiadać jakieś wezwania do akcji [Call to action]. Wejdź, zagraj itp.

Ale jeżeli chodzi o serwer to jak najbardziej polecam.

Opublikowano

Wszystkie sceny według mnie trwają za długo. Przykładowo napisy wyświetlają się po 5 - 6 sekund. W 2 sekundy każdy powinien przeczytać każdy tekst w zwiastunie. Przez to wszystko trwa długo i staje się nudne. Zwiastun powinien tez posiadać jakieś wezwania do akcji [Call to action]. Wejdź, zagraj itp.

Ale jeżeli chodzi o serwer to jak najbardziej polecam.

To wszystko zostało dopasowane w rytm muzyki w celu zapewnienia maksymalnych wrażeń przy oglądaniu :)

Opublikowano

@PhilipNlol W takim razie zmienić muzykę, wiem że to nie takie proste, koszty itd. Ja tylko wyrażam swoją opinię tak jak prosiłeś. "Prosiłbym was o opinię na temat tego zwiastuna"

Opublikowano

@PhilipNlol W takim razie zmienić muzykę, wiem że to nie takie proste, koszty itd. Ja tylko wyrażam swoją opinię tak jak prosiłeś. "Prosiłbym was o opinię na temat tego zwiastuna"

Ja rozumiem i w pełni akceptuję twoją wypowiedź! :)

Chcemy powiedzieć, że zmiana muzyki liczy się z bardzo dużymi kosztami, ponieważ jest unikatowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...