Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matchmaking

Gość Kinga Duda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czemu co gre natrafiam na diaxy mając 27 lvl ? Nie natrafiłem jeszcze na żadnego brąza/silvera od tygodnia.  Same goldy/platyny/diaxy a czasem master tier sie trafi (ale rzadko). Najczęściej mam w enemy teamie takie cos ale czasem w moim teamie są diaxy itp. Długo jeszcze tak bd. mieć?

Tak wygląda moja co 2 gra:

Opublikowano

Graj drafty, tam imo jest bardziej zbalansowany dobór.

Opublikowano

Może se ktos gra Duo albo druzynowo i tak wypada jak wypada ze trafiasz na wyższe rangi

Mam tak cały czas jak gram nawet solo. Jak niedawno grałem teamem 5 osobowym to k***a trafiłem plat 4, gold v, master, 20 któryś lvl, 30 lvl unranked. TO NIE JEST NORMALNE -.-

Opublikowano

Wyskie mmr to najbardziej trafna kwestia według mnie.

Mmr na normala? ;D Jest takie coś? ;D

Za długo szuka nie chce mi się czekać ;/

Opublikowano

Też tak mam, mnie to denerwuje bo mi się często te wysokie dywizje trafiają przeciwko nie u nas. Mam 23 level. :/

A drafty normalnie liczy do wygranych w profilu?

Opublikowano

Wyskie mmr to najbardziej trafna kwestia według mnie.

Nie ma MMR na normalach

A drafty normalnie liczy do wygranych w profilu?

Tak

Opublikowano

nic Ci sie nie dzieje przecież, wiekszosc wysokich dywizji jak gra normale to ma nogi na biurku i gra tak jakby jedna reka sie posługiwali

serio, ktoś w ogole tryharduje normale? halo, to nie ma sensu

ae1d1005fe.png

Opublikowano

nic Ci sie nie dzieje przecież, wiekszosc wysokich dywizji jak gra normale to ma nogi na biurku i gra tak jakby jedna reka sie posługiwali

serio, ktoś w ogole tryharduje normale? halo, to nie ma sensu

Wbicie 30 lvl nie ma sensu? Nabijanie IP nie ma sensu?

Opublikowano

ale ip i expa dostajesz nawet za przegrywanie, to nie ma sensu trhardować, żeby tylko kuwa na siłę wygrać, TYLKO WIN

poza tym jak mówie, oni w 90% przypadków sie nie staraja wiec graja jak łamagi, o co płacz?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

ale ip i expa dostajesz nawet za przegrywanie, to nie ma sensu trhardować, żeby tylko kuwa na siłę wygrać, TYLKO WIN

poza tym jak mówie, oni w 90% przypadków sie nie staraja wiec graja jak łamagi, o co płacz?

Wole wygrać i dostać więcej ip i expa niż przegrać i grać 2 gre żeby odrobić to. Pozatym ja nie tryharduje :).

Opublikowano
Wole wygrać
nie tryharduje

jedno sie mija z drugim, chyba ze masz easy gierke 30-0 to okej

Skoro dla ciebie wygrana a przegrana nie robi różnicy :).

Opublikowano

Gdybym miał 300 winów + ok ale żeby tylko 150??????

Opublikowano

Dobra, tamta gra przegrana...

NO K***A CO JEST.. Ale jest +. Jest silver!

Opublikowano

Ma to swoje plusy i minuse.

Plusem jest to, że przed zagraniem rankedów możesz dużo nauczyć się (styl gry) od tych wyższych dywizji, dzięki czemu przy placementach wbijesz w większą dywizję.

Minusem jednak jest to, że nie zawsze poradzisz sobie z taką dywizją (no chyba, że jest to wyboostowany koleś ^^

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Nic sie nie nauczy bo jak ktos juz wyzej wspomnial te wyzsze ligi graja normale dla funu i czasem wychodzi im gameplay gorzej niz silverom lub po prostu testuja soboe nowa postac zobacz to w nawiasie przy postaci to liczba ile razy ktos gral dana postacia, prawie wszedzie jest 0

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

...

Gdyby trafiło Ci się to na drafcie czy gdzieś (w co wątpię), to jeszcze bym zrozumiał, ale to są NORMALE. O co się rozchodzi? I tak pewnie wygrywasz, więc po co ten temat?

#OpISIS

Opublikowano

Mnie dziwią ludzie, którzy flejmują innych na normalach.

Polecam grać drafty, poziom powinien być bardziej wyrównany do Twojego poziomu.

Opublikowano

Możliwe, że ktoś z twojej drużyny grał premade z diamentem i dlatego tak dobrało.

Teraz drafty grają głównie ludzie, którzy dostali blokadę na rankedy.

giphy.gif

Opublikowano

To sie nazywa "równy team"

Nadal nwm dlaczego mam takich przeciwników. Grać słabo gram ale wtf..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...