Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft ShopSMS Płatności-online - pusta strona po zakupie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, otóż zmagam się ze skryptem minecraft "smsshop" podarowanym przez serwis "platnosci-sms". Wszystko zrobione poprawnie - tak mi się wydaje, powgrywane na ftp, pouzupełniane. Podczas zakupu podaję "kod sms", następnie wpisuję nick i akceptuję... niestety potem pojawia się "biała, pusta strona" - tak jakby w ogóle nie czytało "kodu sms" - nadal jest on do użytku i usługa nie zostaje zrealizowana. Testowałem już wszelakimi sposobami, lecz nadal owy problem się pojawia. Przypominam, że na moim poprzednim serwerze skrypt działał idealnie! Ktoś zmagał się z podobnym problemem? Liczę na pomoc. Pozdrawiam!

Opublikowano

Wrzuć część kodu, która odpowiada za sprawdzenie poprawności kodu, a także działanie po poprawnym kodzie. 

sygnatura.png

Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek.

Opublikowano

Skontaktowałem się z supportem "platnosci-online". Powiedziano mi iż problemem jest brak biblioteki CURL w PHP i muszę ją zainstalować. I tutaj rodzi się pytanie... w jaki sposób - jakaś podpowiedź? Uprzedzam, że jestem zielony z owego tematu.

Opublikowano

Skontaktowałem się z supportem "platnosci-online". Powiedziano mi iż problemem jest brak biblioteki CURL w PHP i muszę ją zainstalować. I tutaj rodzi się pytanie... w jaki sposób - jakaś podpowiedź? Uprzedzam, że jestem zielony z owego tematu.

Jaki hosting?

7891614428580671076560.png

Opublikowano

Spróbuj pobrać/zrobić serwer localhost php/sql i wkleić kod. Jeżeli nie zadziała to na 90% wina kodu na stronie.
­

Opublikowano

Spróbuj pobrać/zrobić serwer localhost php/sql i wkleić kod. Jeżeli nie zadziała to na 90% wina kodu na stronie.

­

plss...

Musisz po prostu doinstalować obsługę CURL'a przez php'a na serwerze. Na xaa raczej to nie będzie możliwe, bo nie masz dostępu do konsoli.

Mimo wszystko usługodawca powinien to dostarczyć, ale to właśnie taka zaleta gównianych hostingów. Po za tym to pokaż kod, bez tego to można sobie gdybać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...