Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zacząć grę?

TenStylowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam grać kilka dni temu na polskim forum zadałem pytanie 0 odzewu czyli graczy raczej za dużo to nie ma plus słyszałem że kiedyś przez jakieś bugi gracze sobie tworzyli jakieś przedmioty/pieniądze ? i nic z tym nie zrobiono sam osobiście nabiłem 20 lvl i nie czułem tej gry jak dla mnie są lepsze produkcje f2p 

gQSkfLC.png

Opublikowano

jak dla mnie są lepsze produkcje f2p 

To jest F2P...

Grałem kiedyś i polaka na każdym kroku można było spotkać. Grając teraz spotkasz polaków ale nie bd wiedział że nimi są. Sam osobiście zostałem zaproszony do gildi polskiej z TS3. Gra bardzo fajna, odkąd nie ma w niej za dużo polaków i przyjemna. Jedynym minusem są walki PvP, gdyż większoć ludzi posiada "Artefakty Bronie", które dają bardzo dużą przewagę nad pozostałymi, i nowi gracze za bardzo szans nie mają. Jednakże jest dużo misji i bardzo przyjemna fabuła. (Tak, MMO może mieć fabułę, to nie METIN2). :D 

Osobiście polecam grę, która jest bardzo fajna, i przyjemna. Mimo iż na forach faktycznie nie ma zbyt dużo świeżych wpisów. :D

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

To jest F2P...

Grałem kiedyś i polaka na każdym kroku można było spotkać. Grając teraz spotkasz polaków ale nie bd wiedział że nimi są. Sam osobiście zostałem zaproszony do gildi polskiej z TS3. Gra bardzo fajna, odkąd nie ma w niej za dużo polaków i przyjemna. Jedynym minusem są walki PvP, gdyż większoć ludzi posiada "Artefakty Bronie", które dają bardzo dużą przewagę nad pozostałymi, i nowi gracze za bardzo szans nie mają. Jednakże jest dużo misji i bardzo przyjemna fabuła. (Tak, MMO może mieć fabułę, to nie METIN2). :D 

Osobiście polecam grę, która jest bardzo fajna, i przyjemna. Mimo iż na forach faktycznie nie ma zbyt dużo świeżych wpisów. :D

Chyba nie za bardzo znasz się na MMORPG. Praktycznie każdy rpg ma fabułę, tak samo Metin.

@topic

Gra była fajna, dopóki nie stała się P2W. Jeśli możesz wydać trochę kasy, żeby coś osiągnąć - polecam. Jeśli nie, nawet bym nie ściągał launchera :)

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

To jest F2P...

A gdzie ja napisałem że to nie jest f2p ? Napisałem że znam lepsze produkcje f2p a co do fabuły to ja właśnie w metinie bardziej ją czułem niż tu 

gQSkfLC.png

Opublikowano

Zagrać zawsze możesz nowe doświadczenia nie bolą. Jak ci sie nie spodoba zawsze mozesz skonczyc? A tak pozatym polaków dużo to tam raczej nie znajdziesz ;/

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Jeżeli chcesz pograć sobie 4fun to oczywiście. Do 60lvl gra jest bardzo przyjemna. Potem zaczyna się p2w... Z każdym nowym modem ta gra ściąga z graczy coraz więcej. Ostatnio nawet crypric porzucił projekt tłumaczenia gry na język polski - tym samym napluł polakom w twarz. Nie znam już nikogo z modułów 1-4, kto grałby teraz w neverwinter.

Opublikowano

Ja gram np ;)

Posiadam CW 3,8k IL bez ładowania żadnych pln w gre.

Grając i pokazując swoje umiejętności chociażby i jeśli poznasz swoją postać wkręcisz się do dobrej gildii albo poznasz ludzi,którzy będą chętni Ci pomóc i np. pokażą Ci farmę albo pokażą Ci ciekawe sposoby zarobku.

Gra jest p2w kiedy nie potrafi się grać totalnie w gry tego typu,dla kumatych problemu nie ma z tym dużego.

288b22o.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...