Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - dziwne pixele na teksturach

xDising

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z GTA V na PC.

Nie wiem jak to opisać ale mam screena:

y7p6fl.jpg

yuos6m.jpg

Chodzi mi oczywiście o te pixele na trawie, one są wszędzie i nie wiem o co chodzi :/

Zmieniałem texutry na najwyzsze, trawe, render distance itp i nic :(

PC:

CPU: Intel Core i3 2120 @ 3.3GHz

GPU: ASUS Gtx 550 ti bez OC

Ram: Kingston 2x4GB 1666mhz

Jak coś to moge jeszcze podać płyte główną, monitor, klawiature co tam chcecie. 

Oczywiscie mam aktualne sterowniki :)

2mpzq4z.jpg

4vstoh.jpg

2w7p8ud.jpg

157gpkx.jpg

99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce. Nie zdejmuj ręki, już za późno. :D

Opublikowano

Albo bug graficzny albo z twoją kartą coś się dzieję. Tak z ciekawości jak zrobiłeś, że twój interfejs jest odczepiony od krawędzi monitora tak jak w wersji konsolowej ?

Opublikowano

Mam tak samo, ale mnie to jakoś nigdy nie przeszkadzało, bo gram na większej rozdzielczości. Obstawiam, że to wina jakichś opcji cieniowania. Spróbuj się pobawić ustawieniami.

who cares?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja dalej obstawiam, że karta graficzna albo się grzeje albo nadchodzi jej koniec. Równie dobrze może to być wina samej gry ale warto sprawdzić temperatury podczas gry itp.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@hardcok66 Co ty gadasz xD Karta jeszcze popracuje pare ładnych lat, w żadnej innej grze nic się nie dzieje, a temp. max to 80 stopni

2mpzq4z.jpg

4vstoh.jpg

2w7p8ud.jpg

157gpkx.jpg

99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce. Nie zdejmuj ręki, już za późno. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...