Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dead Island na Steam - jak pozbyć się podstawki, żeby kupić GOTY?

ajk282x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem cd-action już dawno temu, w numerze był dead island. Po bardzo dużym czasie wróciłem do dead island i patrze na stronę sklepu gry, a tam jest Dead island goty :# "Dead Island: Game of the Year Edition znajduje się już w twojej bibliotece Steam". Zaciekawiony wyszukuje podstawowej wersji dead island i jej nie znajduje :huh: . Tak samo jest z deus ex, tylko że podstawki nie w sklepie, a reżyserska jest, ale posiadacze podstawowej wersji nadal mają podstawową. Więc się pytam gdzie moje dlc :D , a dlc też nie ma w sklepie :c. W menu pisze że takowe są jeszcze niedostępne <_< .Mam pobrać dead island od nowa? Czy mam sobie nie robić nadziei?

:ninja: JESTĘ NINJĘ  :ninja:

Opublikowano

ale według steama mam goty :D "Dead Island: Game of the Year Edition znajduje się już w twojej bibliotece Steam" a dlc juz nie można kupić :s

Opublikowano

Bo podstawkę masz, dlatego pisze że już jest w bibliotece. Jak chcesz kupić GOTY, to raczej musisz sobie sprawić klucz. I tak na Steamie się bez przecen nie kupuje. 

Opublikowano

Bo podstawkę masz, dlatego pisze że już jest w bibliotece. Jak chcesz kupić GOTY, to raczej musisz sobie sprawić klucz. I tak na Steamie się bez przecen nie kupuje. 

i w tym jest haczyk, nie mogę dodać do biblioteki  goty bo już ją posiadam 8S

Opublikowano

Jeśli posiadasz już klucz, możesz napisać do supportu że masz problem. Albo to naprawią, albo usuną grę z twojego konta, żebyś mógł aktywować goty. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...