Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilanie laptopa

AirmanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam problem z laptopem. Pare dni temu byla burza i moja ladowarka od laptopa sie spalila, wiec nie korzystalem z lapka zeby bateria sie nie rozladowala. Osatni raz jak go wylaczalem pamietam ze bylo 50% baterii. Nie byl wlaczany okolo 4 dni, w koncu postanowilem go na chwile wlaczyc, ale jak nacisnalem guzik zasilania to laptop sie na chwile zaswiecil i zgasl, a na pozniejsze proby wlaczenia nie reagowal. Czy mozliwe jest, ze bateria sama sie rozladowala lub uszkodzila

w jakis sposob nawet jesli laptop nie byl uruchamiany przez te pare dni? Dodam, ze dzis kupilem nowa ladowarke i znowu to samo, kompletnie nie reaguje. Podejrzewam, ze bateria mogla zostac uszkodzona, ale chce poznac wasza opinie.

PS z gory sory za brak polskich znakow w mojej wypowiedzi, ale pisalem z telefonu

Opublikowano

Jak widać bateria do wymiany a nie płakać nad rozlanym mlekiem i zastanawiać się dlaczego nie działa.

p.s. Telefony mają polski język to nie jest zrozumiałe że ty go nie masz 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Moj telefon ma polski jezyk ale szybciej sie pisze bez polskich znakow :) dobra dzieki za odp, jutro zaniose laptopa do serwisu i zobacze co oni na to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...