Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ludzie grają jeszcze w ISS?

Kasaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grają jeszcze w to ludzie ?? i czy dalej zajmują się tą grą a jak tak to czy wprowadzili update co optymalizuje tą gre i czy nie ma już tysiące cheaterów

Opublikowano

Grają jeszcze w to ludzie ?? i czy dalej zajmują się tą grą a jak tak to czy wprowadzili update co optymalizuje tą gre i czy nie ma już tysiące cheaterów

Ktoś tam gra, ale cheaty są nadal.Nie opłaca się grać

­

Opublikowano

Parę razy wbiłem sobie zobaczyć ile osób gra i jest parę serwerów po 20-40 osób, a reszta po 3-5 osoby, więc jest lipa. Musisz odpowiednią godzinę dobrać. Jeśli chodzi o cziterów to są, bo admini mają gdzieś ISS :/. Żadnej optymalizacji nie było, po 5 miesiącach chciałem sobie zagrać to update zajął parenaście sekund, bo zmieniał tylko ceny w grze. Tak swoją drogą jak kiedyś zrobili, że wszystko jest za hajs w grze to teraz niektóre potrzebne przedmioty są za małą ilość GC...

Opublikowano

Ehhh... koledzy, a wystarczy poczytać"coś więcej".

Jak pisałem w innym temacie, ISS jest tylko "wspierany" jesli chodzi o eventy, promocje, obsługę techniczną itp. Gra NIE BĘDZIE rozwijana. Chyba, że, ale są to tylko moje spekulacje, z Aftermath nie wypali, na co wszystko wskazuje. Są to jednak tylko moje domysly.

@loleq2, nie oczekuj optymalizacji, skoro gra jest juz 3 lata na rynku, a od roku nic sie z nią nie robi. Z drugiej strony, wydaje się, ze to ci bylo do zoptymalizowania juz zrobiono i patrząc po innych tytulach, to aż tak źle nie wygląda ;)

test

Opublikowano

Ehhh... koledzy, a wystarczy poczytać"coś więcej".

Jak pisałem w innym temacie, ISS jest tylko "wspierany" jesli chodzi o eventy, promocje, obsługę techniczną itp. Gra NIE BĘDZIE rozwijana. Chyba, że, ale są to tylko moje spekulacje, z Aftermath nie wypali, na co wszystko wskazuje. Są to jednak tylko moje domysly.

@loleq2, nie oczekuj optymalizacji, skoro gra jest juz 3 lata na rynku, a od roku nic sie z nią nie robi. Z drugiej strony, wydaje się, ze to ci bylo do zoptymalizowania juz zrobiono i patrząc po innych tytulach, to aż tak źle nie wygląda ;)

Przecież ja odpisywałem na pytanie, więc ja nie oczekuję na optymalizację, bo wiem, że jej nie będzie.

Opublikowano

Przecież ja odpisywałem na pytanie, więc ja nie oczekuję na optymalizację, bo wiem, że jej nie będzie.

Przepraszam. Tak to jest jak się czyta "po łebkach" :unsure:

test

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tłoku w grze nie znajdziesz ale nie jest jeszcze najgorzej. Szkoda, że tą grę popsuły te powalone Cheaty  -.-

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...