Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama
x
x
x
x
x
x
x
x
x
koniec reklamy

foOnwAC.jpgqT51pDB.jpg

i5Tp6O1.png

Informacje ogólne:
IP: onioncraft.ench.pl
Sloty: 100
Whitelist: nie
Typ: Survival / Frakcje z domieszką RPG
Drop : Z rud (jak za starego dobrego Minecrafta)
Dodatki: Runecraft, MyPet, McMMO i wiele wiele więcej...

Opis: Serwer ze względu na trudność zrzesza lepszych graczy MineCrafta, pragnących wyzwań. Panuje na nim dobry klimat. Jeżeli znudziły ci się zwykłe serwery których teraz jest na pęczki (Hardcor Frakcje ,na których wszystko ma się po 1h gdy)... ten Serwer jest właśnie dla ciebie.

Wybaczcie, brat dorwał się do mojego konta. Zresztą to nie pierwszy raz. Niech sobie założy własne jak chce promować takie serwery...

bipsMal.png

Opublikowano

@topic

Prezentacja troche oczojebna ale nie jest zle. Pogralem troche na serwerze i wydaje sie fajnie. Rangi sie zdobywa poprzez granie na serwerze (Po 5h, 2 dni etc). Podobaja mi sie /jobs, przypomina mi to stare czasy :)

Jedyny problem jaki mam z serwerem to brak skinow premium. Mam premium i nie widze swojego skina :(

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

reklama bardzo chaotyczna, fatanie dobrane kolory. Naprawde zle sie na to patrzy i czyta. Do tego strasznie malo napisane o serwerze. Sporym minusem jest tez mala ilosc graczy z tego co widzialem.

images.jpg

Opublikowano

tragiczna jest ta prezka, już z generatora była by lepsza..

Hardcor Frakcje, wtf? nie wiem na jakich ty serwerach grasz ale skoro mowa o hardcorach to np mchc czy tam masz wszystko po godzinie gry? nie sądzę

mcmmo to wiadomo co to jest ale jakieś runecraft czy inne pierdoły łał dodatki, nowości a ch**a je opisałeś, no z*********e.

Drop z rud noo z*******y pomysł, na każdym amerykańskim serwerze z frakcjami takie coś jest ;_; super rzecz, anty x raya macie no super pewnie 0 cheaterów

Ogółem to NIC fajnego w tym serwerze nie widzę

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@topic

Prezentacja troche oczojebna ale nie jest zle. Pogralem troche na serwerze i wydaje sie fajnie. Rangi sie zdobywa poprzez granie na serwerze (Po 5h, 2 dni etc). Podobaja misie /jobs, przypomina mi to stare czasy :)

Jedyny problem jaki mam z serwerem to brak skinow premium. Mam premium i nie widze swojego skina :(

Prezentacja oczojebna bo miała taka być :P Jeżeli chodzi o skiny premium napisz do Szprota(Admin) może coś poradzi.

reklama bardzo chaotyczna, fatanie dobrane kolory. Naprawde zle sie na to patrzy i czyta. Do tego strasznie malo napisane o serwerze. Sporym minusem jest tez mala ilosc graczy z tego co widzialem.

Reklama miała w skrócie przedstawić serwer, nie chciałem opisywać wszystkiego bo nikt by nie czytał pewnie, wybrałem obrazek i opis by zaciekawić innych, a co do małej ilości graczy takowa wg.mnie jest ze względu na osoby pokroju @Manna;3 .

tragiczna jest ta prezka, już z generatora była by lepsza..

Hardcor Frakcje, wtf? nie wiem na jakich ty serwerach grasz ale skoro mowa o hardcorach to np mchc czy tam masz wszystko po godzinie gry? nie sądzę

mcmmo to wiadomo co to jest ale jakieś runecraft czy inne pierdoły łał dodatki, nowości a ch**a je opisałeś, no z*********e.

Drop z rud noo z*******y pomysł, na każdym amerykańskim serwerze z frakcjami takie coś jest ;_; super rzecz, anty x raya macie no super pewnie 0 cheaterów

Ogółem to NIC fajnego w tym serwerze nie widzę

Dobra ... już słyszałem słabo zrobiona prezentacja, ale pomijając ten fakt wypowiadam się ogólnie o serwerach gdyż przez ostatnie 3 tygodnie sprawdziłem paredziesiąt serwerów.... i po pierwsze wszystkie miały other dropa... i wszystkie miały takie wysokie % iż w 2 godziny max miało się diax enchant eq. Jeżeli chodzi o runecrafta nie opisywałem go bo ten plug-in był kiedyś modem i jest obszerny. I oczywiście musiałeś napisać że bez otherdropa będą cheaterzy .... bo nie ma anty x-rayów ... bo admin na vanishu nie może popilnować serwera .... najlepiej wg. dzieci twojego pokroju dać other dropa stoniarke i afk kopać całą noc diaxy ...

bipsMal.png

Opublikowano

Moje oczy. Auuuu!...

Oczoj*bna prezentacja ;d

Ale chętnie popykam :)­

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

@Nightingale po pierwsze chłopcze to nie 'według dzieci twojego pokroju' bo jeśli ktoś tu jest dzieckiem to ty, po 2 widać iż gówno się znasz na serwerach, skoro tyle osób gra na serwerach gdzie jest otherdrop i stoniarki to chyba ludzie chcą grać w taki sposób a nie kopać rudy jak to było X lat temu kiedy każdy zaczynał z minecraftem i miał o nim małe pojęcie, ale jak widać nie każdy to rozumie. Wspomnisz moje słowa po miesiącu jak serwer upadnie lub nie zwróci ci się z niego nawet 1/3 kasy wydanej.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Moim zdaniem prezentacja jest trochę oczojebna xD. Tak jak koledzy wyżej pisali. Wbiję i zobacze jak to wygląda.

@Edit

moglibyście jeszcze dodać wersję serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...