Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sony MDR-zX300B - jedna słuchawka działa, a druga nie

adams9422

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem pierdyriald tematów jest w necie.Mam problem kupiłem słuchawki wczoraj SONY MDR ZX 300,i mam problem jedna z słuchawek nie działa dokładnie prawa,lub baaaaaarrrdzzzzoooo cicho chodzi prawie nie słyszalna,lub jak odłączam podłączam to nie raz wszystkie nie chodzą lub bardzo cicho.Jak ruszam kablami 0 efektu.Stery aktualne reinstalowane chyba z 3 razy,jak podłączam inne słuchawki wszystko chodzi sa to słuchawki od tel MS 535.Macie jakieś pomysły balans jest OK.To werdykt sa zepsute i odsyłać?

Opublikowano

Zapewne zepsute, ale dla pewności sprawdź w innych urządzeniach, najlepiej w telewizorze/wieży. Jest teoretyczna możliwość, że impedancja jest za duża dla twojego kompa, choć nie liczyłbym na to :-) (chyba, że nie podłączasz ich do kompa?)

http://www.poradydogier.pl/ - próby ze stroną

Opublikowano

pewnie przetwornik padł, a prawie na pewno

jedynie co możesz zrobić w tym przypadku to słuchawki wyrzucić lub wymienić przetwornik

­

Opublikowano

Przecież ma gwarancje, przedwczoraj je kupił :-) Czasem ich nie rozkręcaj, bo wtedy będzie po gwarancji.... Sprawdź tylko dla 100% pewności to co pisałem.

gdzie pisze ze kupil je przedwczoraj? nie ma takich informacji w temacie, ale skoro ma gwarancje niech odsyla

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...