Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Root telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem właścicielem telefonu Sony Xperia E4 i bardzo chciałbym go zrootowac ale nigdzie nie mogę znaleźć programu który mógłby to zrobić. Więc mam pytanie czy wgl da się zrootowac ten telefon?

Opublikowano

Teoretycznie da się zrootować każdy smartfon z systemem Android. Niestety, niektóre gorsze programy nie radzą sobie z konkretnym softwarem i jest problem. Nigdy nie wykonywałem "zakorzenienia" żadnego mojego urządzenia (wolę jeszcze cieszyć się gwarancją), ale według opiń wielu osób najlepszym programem do roota jest Kingo Android Root. Na podstawie analizy telefonu sorawdza oprogramowanie i już wie, w jaki sposób wykonać swoje zadanie. Jest to oczywiście aplikacja na PC-ty, ale z podłączeniem kompa z urządzeniem nie powinieneś mieć problemu.

76561198038425183.png

Opublikowano

Tak ale gdy chce przez Kinga to wyświetla mi się co chwile Connecting a po chwili wyświetla że mam włączyć debug Mode ale mam włączone :< I tak cały czas

Opublikowano

Może spróbuj podłączyć smartfona z wyłączonym debug modem i uruchomić tryb dopiero wtedy, gdy program Cię o to poprosi. Patrzyłem w necie czy na twoją Xperią E4 działa ten program. Według tego poradnika http://forum.xda-developers.com/general/rooting-roms/xperia-e4-root-access-t3072916 smartfon można zrootować przez Kingo, więc to tylko kwestia kombinowania z instalatorem.

76561198038425183.png

Opublikowano

Tak ale gdy chce przez Kinga to wyświetla mi się co chwile Connecting a po chwili wyświetla że mam włączyć debug Mode ale mam włączone :< I tak cały czas

Zainstaluj sterowniki przyjacielu.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

I potwiersz debugowanie. Nie tyle zezwol co po zezwoleniu i podlaczeniu jeszcze zaakceptuj. Podobna sytuacje mialem.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...